Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pilgrimsmusslor i fisksås

 

 

 Ni behöver: 

– Fiskfond
– Gullök
– Rom
– Grädde
– Gurka
– Pilgrimsmusslor

Stek lök i smör i en liten kastrull. Sedan ner med grädde och fiskfond. Smaka av. Och låt det bubbla på så det blir tjockt och härligt. Små bubblor. Inte bränna det. Och lite peppar kan man ha. Och sedan smakar man av lite då och då. Det ska vara ganska salt. När det känns klart så stekar man pilgrimsmusslorna med lite peppar över. De får inte bli sega eller genomstekta så max en minut på varje sida. Steks i smör. 

Precis innan servering så häller man i rommen och rör om försiktigt. Toppa med gurkbitar som ni hackat så fint och smått det bara går. En fantastisk förrätt. 

Jag dricker alltid rödvin till fisk också. Är ju ingen fan av vittvin. Det går hur bra som helst. Man får faktiskt göra som man vill. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Home
    Jannike Ebbing
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Mode
    Mathilda Weihager
    Hälsa
    Joanna Swica
    Hälsa
    Hanna Elfast
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Mode
    Emma Fridsell
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Mode
    Emma Danielsson
    Mode
    Imane Asry
    Lifestyle
    Mitra Javadi
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Lifestyle
    Sara Che