Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pilgrimsmusslor i fisksås

 

 

 Ni behöver: 

– Fiskfond
– Gullök
– Rom
– Grädde
– Gurka
– Pilgrimsmusslor

Stek lök i smör i en liten kastrull. Sedan ner med grädde och fiskfond. Smaka av. Och låt det bubbla på så det blir tjockt och härligt. Små bubblor. Inte bränna det. Och lite peppar kan man ha. Och sedan smakar man av lite då och då. Det ska vara ganska salt. När det känns klart så stekar man pilgrimsmusslorna med lite peppar över. De får inte bli sega eller genomstekta så max en minut på varje sida. Steks i smör. 

Precis innan servering så häller man i rommen och rör om försiktigt. Toppa med gurkbitar som ni hackat så fint och smått det bara går. En fantastisk förrätt. 

Jag dricker alltid rödvin till fisk också. Är ju ingen fan av vittvin. Det går hur bra som helst. Man får faktiskt göra som man vill. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!