Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SÅ LYXIGT

 

Önskar man fick börja varje morgon med att Gabbi kom hem till en och fönade håret! 

Jag går väl till Gabbi på Bangerhead varje tio veckor. Ibland var tredje månad. Mest för att det inte är mitt prio att sitta hos frisören i tre timmar. Men varje gång jag gjort det så känner jag mig redo för att ta mig an världen. Känns som om man automatisk går upp 2-3 snyggpoäng när hon är klar.

Idag skulle jag egentligen gjort brunt i hårbotten. Så det blev ett djup. Men av någon anledning sötte mitt hår ifrån mig sig färgen. Så det blev bara blondt. Men vi körde för första gången på länge ”kallt”. Mer silver än guldigt som jag annars brukar vara ett fan av. Men det är väl härligt att man kan ändra lite på sig ibland. 

Men att gå till frissan är verkligen en lyxig känsla. Här nedan ser ni en före- och en efterbild.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che