Torsdag i fyra bilder.

 

I torsdags kom det en jätteleverans till vårt nya kontor med möbler. Kommer bli så himla fint här. Kommer en till leverans imorgon och då kommer ni få se hur fint det kommer bli här. Så mysigt. Tanken är ”kontor men lika mysigt som hemma” – typ så. 

 

 

 

På eftermiddagen anordnade vi en liten aw. Vi sitter med detta klädföretaget och de är ungefär 20 personer så vi bjöd in till aw så vi kunde hälsa på alla och presentera Helium Studios. Så otroligt mysig stämning på det här kontoret. Vi är bara tjejer och en kille. Han är från Japan

 

 

Vi drack Miller (som har skruvkrok och därför är bästa ölen!!) och Mia’s mousserande

 

 

Här är jag!! I nya frissan och med lilla bärryn. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!