Vår praktikant och att lura jobbet.

Vilken helg har passerat hörrni! 

 

Jag har gjort ingenting och allting känns det som. I fredags myste jag med mamma och i lördags sov jag bort hela dagen efter några timmars jobb på förmiddagen. Om jag inte har något för mig på lördagarna så är det så himla skönt att jobba undan grejer. Eftersom det är ingen som besvarar ens mail eller kommer med frågor eller åsikter förrens ett par dagar senare. Att jobba lördagar känns nästan som att lura tiden. Man fuskar på något vis. Det var skönt att få allting ur vägen.

Idag börjar även våran nya praktikant! Annicka! Ska bli så himla roligt. Det var kul att ni var så många som sökte men Annicka var bäst. Hon känns ödmjuk och duktig och framförallt intresserad. 

Jag ska sätta mig och skriva ner några tips till er. Hur man förbereder sig inför en intervju. Varesig det är inför ett jobb eller praktikplats. Vissa av er som kom gjorde mig oerhört besvikna. Hur kan man tex söka praktikplats om ni inte ens vet vad vi jobbar med?! Helt otroligt. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!