Morsdag blommor, Sturehof och Stockholms bästa Bloodymary

 

 

FREDAG

I fredags mötte jag upp min mamma och så tog vi ett varv på stan. Jag shoppade en del… Kan visa er senare. Inga kläder och sådant i alla fall. Utan hemprylar. Sedan lagade jag en middag till mig och Mammi. Tog fina bilder fast med systemkameran och blogga gör jag från kontoret mestadels och tränat varje dag denna vecka så det har helt enkelt varit för tungt att bära med sig kameran när jag burit träningskläderna! 

Men denna bild tog jag i fredags. För att visa min BF min nya bikini. Den är från Calzedonia. Fin va? 

 

LÖRDAG

Hela lördagen spenderades i sängen med datorn på magen som jag berättade för er tidigare. När kvällen kom så kom även festfeelingen krypandes. Så jag och BF gick ut för drinkar. Tog en selife till snapchat (Adda mig! dondasha heter jag där)


Vi började på AG’S. Jag råkade spilla ut hela min drink på baren.
Räddade situationen med att säga ”Det kan hända den bästa” 😉

Sedan mötte vi upp några vänner och resten är historia. 

SÖNDAG

I söndags var det morsdag! Känns som om ingen missade det. Hela mitt instagramflöde var så vackert. Mycket kärlek till kvinnorna i våra liv. Jag köpte blommor till min mamma.  

Jag och BF mötte upp Mammi för lunch på Sturehof. På söndagar har de en vagn i matsalen där de blandar Bloody Marys för endast en hundralapp. Jag drog i mig hela tre stycken. De var så goda?!

 


 

Jag åt en overkligt magisk carpaccio till förrrätt. Freakin perfektin var det.  

Mina vackra örhängen kommer från Lily and Rose. Blivit helt besatt av deras smycken. Mest örhängena. De glammar upp vilken tråkig vardagsoutfit som helst utan att vara sådär tunga som många örhängen kan vara. 


Jag är ju ett fan av att äta två förrätter då jag alltid tycker de tilltalar mig mer. Dock var dessa tomater en extrem besvikelse. De var hårda och smaklösa. Vet att man borde sagt till för det är ingen robot som står där i köket utan det är en människa som kanske är trött och inte orkade engagera sig det där lilla extra just idag och så blev min varmrätt förstörd. Men vi hade så trevligt och jag orkade inte. Ångrade mig i efteråt när vi kom hem. Men så igår fick jag ett mail från Sturehof där man kunde betygsätta och även kommentera sin upplevelse. Och där fick de höra vad jag tyckte om tomaterna. En rätt för denna peng borde faktiskt vara bra. Så nu borde det vara orning på torpet! 
Efter lunchen åkte vi hem till min killes föräldrar och åt grillat! :-)))) Innan det råkade vi båda somna i soffan i över en timma. En riktigt fin söndag helt enkelt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!