DeoDoc, mot illaluktande underliv

 

En av våra pågående kunder är den nya produkten DeoDoc. Det är en deodorant för underlivet. 

Finns både för killar och tjejer. 

Men att produkten ifrågasätts är något jag inte alls förstår. ”Varför kan inte underliv få lukta underliv?” är en vanlig fråga. Jag känner mest ”Kan inte alla få bestämma själva vad de ska lukta?” – för det första.

För det andra så de som säger den där meningen är de som inte har fattat grejen. För i slutet av dagen så har man faktiskt exakt samma svettkörtlar ”där nere” som man har i armhålorna. Det är ju som att säga: Varför kan inte armhåla få lukta armhåla?” De flesta människor har ju trots allt en deo för armhålan, så att det inte kommit en deo för underlivet tidigare är konstigt. Men om man tänker efter, om man inte sätter deo under armarna så känner de flesta människor sig inte fräscha. 

På samma sätt som vissa människor svettas mer eller luktar mer svett än andra, är det exakt samma sak med underlivet. De som säger ”men kan det inte bara få lukta underliv” har säkert aldrig upplevt att det varit ett problem. Vilket jag bara säger grattis till! Good for you! Men dessa tjejer som startade detta företag är båda unga tjejer där den ena har en utbildning från Handels och den andra faktiskt färdig utbildad urolog. För er som inte vet vad urolog är så är det en läkare som opererar i underliv. När hon fick besök av många patienter som tvättade underlivet överdrivet mycket och sprutade vanliga parfymer, föddes idén till DeoDoc. 

Så tillsammans med en professor inom gynkologi tog de fram denna fantastiska produkt! Och det bästa med livet är ju att allting är frivilligt. Vill du lukta underliv eller armhåla så go ahead and do it! Men för er andra som kanske inte vill lukta alls eller bara känna extra fräschhet där nere finns nu denna produkt. Det är liksom inte för folk som har problem. Utan för att inte lukta alls och känna sig extra fräsch – om man vill! Precis som med armhålorna. I förebyggande syfte. 

DeoDoc finns bla på på nätet på mitt älskade Bangerhead men även i fysiska apotek som Lloyds ApotekApoteksgruppen och Kronas Apotek. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!