Röd som en tomat när man tränar?

Hej dagboken. Jag har ett problem. Jag blir så otroligt röd när jag tränat. Ser ut som en riktig tomat.

tomat

Här får ni tom den nakna sanningen. Det jobbiga är att även om jag ”varvar ner” och duschar så är jag lika röd. Och jag sminkar ju mig efteråt men är ändå så röd att det lyser igenom sminket. Tar minst en timma att återgå till normal färg. Jag dricker mycket vatten och är duktig på det sättet. Men är det någon som har något tips på hur man kan bli lite mindre röd? Ibland är jag så röd att jag nästan ser blå ut. Se bildbevis nedan!

IMG_1802

Man är ju alltid snygg innan träning! Här i linne från Adidas, byxor från Björn Borg och skor från Nike.

Adidasnike

Pw är inte lika jobbigt så där blir jag inte lika röd.

IMG_1779

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!