Rosélunch med Bodvar of Sweden

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!

Lördag alltså. NU kanske ni undrar varför jag varit försvunnen i två dagar. Men det ska jag berätta för er. I fredags hade vi ett event för rosén Bodvar of Sweden. Det var så otroligt lyxigt för solen inte bara sken utan den värmde verkligen för första gången för i år. Vi började med att åka båt från Nybrokajen. Så lyx att åka båt! Otroligt. Sedan åt vi en lunch på Strandbryggan! På fredagar har de en as härlig aw. Där de bjuder på lite snittar och annat plock till din alkohol. Mysigt va. Sedan tog vi härliga båten Tiffany tillbaka till Nybrokajen. Och satte oss på Strandbryggan igen för att jobba undan det sista med ett par glas rose. Självfallet drack vi Bodvar of Sweden no 7 då också!

Tyvärr blev jag för långvarig i solen för när jag sedan gick hem till Jacob och Margaux så började jag frossa. Var illröd i ansiktet och armarna (klassiskt rookie misstag första dagen solen kikar fram!). Så jag hade mått dåligt sen igår. Inatt sov jag 12 timmar, gick upp och åt frukost och sedan sov jag i fem timmar till. Nu mot kvällen känner jag att jag börjat bli människa igen. Men solsting är inget att skoja bort. Jag hällt i mig litervis vatten sen igår kväll.

Nelly_kavaj

Jag hade på mig byxor från 2nd Onet-shirt från & other stories och kavaj från Nelly och nya solisarna från Hugo Boss/Synoptik.

Ann_bodvarofsweden

blomkrans_strandbryggan 

blomkrans_strandbryggan

 

Vi hade beställt handkransar vi delade ut till tjejerna. Visst är de fina? Jag vart helt förälskad i dem. Tyvärr höll de sämre än vi räknat med. Men antar man lär sig något av varje misstag osv. På måndag får ni fler bilder. Vi tog jättemånga jättefina med Maxinnes kamera. Dessa är från min mobil.

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få lite jobb gjort. 32 mail att svara på skojar man inte bort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • att inte bli så sr när det kommer konstrktiv kritik. ta in, reflektera och håll inte alltid med – visst. men en bra attityd i din annars härliga bloggy startar hos dig. så va inte shitty, va nice mot oss som lämnar små avtryck här

  jonna 2015-06-09 21:33:29
  Svara
 • Menade inte att vara negativ. Skulle bara önska att du uppdaterade oftare då jag gillar din blogg:)

  Anna 2015-06-08 21:35:26
  Svara
 • du är såå snygg Dasha!!

  Lovisa 2015-06-07 14:16:45 http://www.raw.devote.se
  Svara
 • Tyvärr ej. Du uppdaterar ändå alldeles för sällan. Å när det sker en uppdatering så är det reklam. Men den diskussionen har förts tidigare:p

  Anna 2015-06-07 10:31:49 http://Z
  Svara
 • Men vad kul att du börjat blogga här juuuu! mindre kul med solsting dock 🙁

  ISA 2015-06-06 23:14:36 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!