Bästa sättet att starta dagen på.

 

Härliga måndagsmorgon! Näe den brukar inte vara så härlig. Oftast är det tungt och man är trött efter att ställt om dygnet under helgen. Denna helg har jag inte lämnat mitt hem för jag fick lite feber där och sen dess har jag känt mig rätt sänkt. Så idag startade jag morgonen på bästa sätt. Sov till 08.30 till att börja med *sovmorgon på måndagar är en lyx alla borde kunna unna sig* sedan tog jag upp datorn och svarade på alla mail och styrde upp nästa veckas event (min kompis som startat bussiness! så kul).

Nu ska jag ta min dator och åka in till kontoret för lunchmöte.

redbull_happyplugs

 

Morgonstund har guld i mun? Säger man så? Det är udda.
Mitt fina skal är iaf från Happy Plugs. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!