Summerburst 2015

På fredag är det dags för ännu ett år av Summerburst:ande.

Det är andra året i rad vi har ett event med Helium Studios  i samband med Summerburst. Förra året hade vi ett event med Bangerhead och i år är det med Ur & Penn. Vi kommer börja med att alla blir stylade och sedan åker vi tillsammans till Summerbrust och har bord. Resten kommer bli historia.

Nedan ser ni bilder från åren som gått under Summerburst. Man förändras en del <3

Josefin Dahlberg, Joanna Fingal, Dasha Girine, Stefan Köhlerdasha.spotlife.se_files_2012_06_Dasha-Girine-2dasha.spotlife.se_files_2011_06_dsc_0589festival_love dasha_forni_summerburst Dasha Girine & Michaela Forni dasha_petra_summerburst dasha.se_files_2012_06_20120615-172232

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!