Att få tiden att räcka till.

 

 

Jag får lite skit av er ibland. Oftast handlar det om att det är dålig uppdatering i bloggen. Men ni ska veta att när jag inte hinner uppdatera (observera HINNER, aldrig så jag struntar i er) så har jag ständig ångest över bloggen. För bloggen är som den där gamla vännen man vill ringa för att p r a t a. Inte för att byta ett ord med. Och ju längre tid man är ifrån varandra ju mer tid känner man att man måste ge när man hörs.

Ni ska veta att jag aldrig skiter eller struntar i er. Men vissa dagar sitter jag inte vid datorn utan har jobb utanför kontoret och man bär på saker och träffar människor. Och sådant tar mycket på ens krafter. Vissa dagar har jag upp till fyra-fem möten. Tänk att då ska man gå in i varje möte förberedd (här krävs det några minuter innan att förbereda sig mentalt på vad man vill ha ut av mötet) sedan så sitter man där koncentrerade och tar in mycket information och sedan säger man hejdå och så ska man recapa detta möte samtidigt som man förbereder sig inför nästa. Och så rullar dagarna iväg ifrån en. Att gå på sådana möten är otroligt energikrävande. Otroligt krävande.

Och har man då inte uppdaterat på en hel dag kanske så får man presentationsångest och känner att man borde lägga upp något riktigt engagerat och inte bara ett snabbt hej från mobilappen. Och så hinner man inte det. Ja då blir ni sura. Men ni får inte bli det! Älskar ju er. Gör riktigt mycket saker bara för er skull. Fotar och posar och engagerar min omgivning ”Men nu gör ni detta för bloggen” – typ så.

Så ha lite överseende när jag inte uppdaterar ibland. Ni är alltid med i mina tankar. <3
Nu lyssnar vi på Zara Larssons nya låt Lush Life och förlåter varandra.

 dasha.spotlife.se_files_2011_05_dsc_0402.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Samma här. Tack för att du kunde ta konstruktiv kritik. Du är bäst! Kram

  anna 2015-06-11 21:37:46
  Svara
 • Ta det lugnt och glöm inte bort att andas! Vi finns kvar här ändå 🙂

  Maria 2015-06-11 13:31:18
  Svara
 • du är toppen dasha, jättebra nu också när du bytt till metromode som en annan kommenterat, förstår att det kanske inte kan hålla eftersom du har helium och behöver ha helger, men vad du än gör är toppen. du ger tips, delar din vardag och så – så ha inte ångest – du gör bra som du gör, var stolt över att du gör så mycket!!

  viktoria 2015-06-11 00:33:15
  Svara
 • Hej Dashis!
  Nu när du bytt portal tycker jag att du bloggat extra bra!!! Du är duktig som bloggar alls när du har så mycket att göra med ditt relativt nya bolag.

  Cred till dig!

  elin 2015-06-10 17:47:08 http://elinhelmersson.forme.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!