Bästa sättet att spara pengar på.

 

 

Här kommer dagens tips från coachDasha.

Jag vet inte hur ni är men jag är inte duktig på att spara pengar. Jag tycker jag förtjänar det ena med det andra och vips så var det inget kvar för sparande denna månad heller. Nu tar vi på Helium inte ut någon lön. Vi tar ut så kan betala våra räkningar och hyra. Men thats it.

Men däremot så vill man ju ändå spara pengar till större grejer. Som tex resor. Och sommaren. Alla vet att man vill leva lite extra gott på sommaren och för att leva extra gott är det extra nice med lite extra pengar – am i right?

En grej jag började med för många många år sedan är att jag bad min arbetsgivare dra mer skatt från min lön. Jag gick helt enkelt upp en tabell. Det svider lite om man börjar tänka ”Jag skulle egentligen haft xxx kr mer i lön den här månaden…” MEN. När skatteåterbäringen plingar på dörren strax innan sommaren, ja då är man överlycklig.

fjallbacka_dyngön italiano_papa visby_kallis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!