Stella McCartney, ny sommarväska

Började min morgon genom att avundas Margaux shopping på hennes Snapchat. Sedan såg jag att både hon och Forni hade köpt en väska var. Och då blev jag stressad. Skickade genast sms till Maggan som berättade att det var rea inne på Stella Mccartney! Bokstavligen sprang ner. Har skyhöga klackar idag men sprang ner. Stod och valde mellan två olika modeller och färger men fastnade vid denna för i slutet av dagen har jag inte så många små väskor. Hr mycket fler större väskor.

Det enda tråkiga var att detta var den sista ”lilla” väskan och Maggan hade köpt en exakt likadan (samma färg!) innan. Det här suger ju lite. Eftersom vi faktiskt är nära vänner och då ofta är med varandra att ha en exakt likadan väska i en sådan utmärkande färg. Men ärligt så känner jag att jag inte ville strunta i att köpa den bara pga det. JAG ville ju också ha den.

Vad anser ni om sådana saker? Får man köpa samma saker som sina vänner eller får man inte det? Jag sitter ju här och ärligt känner mig lite dum.. Men samtidigt jätteglad för min nya väska och hade verkligen varit ledsen om jag inte köpte den. Vad tycker ni!

IMG_1972

IMG_1973 IMG_1974 StellaMccartney

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
41kommentarer
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. watch horse racing free

  dubai racing channel 1 live 2023-07-07 02:15:49 https://freehorseracingtv.com/live/horse-racing-tv-free-stream/
  Svara
 • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment! https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipodromo camarero en vivo por youtube 2023-06-26 02:16:08 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! williamhill live

  horse racing stream free 2023-03-25 02:45:05 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. ewtn radio live

  itv racing today on tv 2022-12-28 06:52:21 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. https://freehorseracingtv.com/live/

  watch racing tv online 2022-12-24 08:02:33 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/Aliaga-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good appreciate it for your efforts.

  karşıyaka evden eve nakliyat 2022-12-08 16:34:45 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • But wanna say that this really is quite helpful , Thanks for taking your time to write this. https://freehorseracingtv.com/

  greyhound racing tv 2022-12-04 07:36:31 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • haha läser kommentarerna och ba VA?!!?!!

  vem fan bryr sig, ha likadana grejer av allt, spelar väl ingen roll

  inte lågstadiet liksom

  Linnéa 2015-06-14 13:45:42
  Svara
 • Det är väl självklart att det inte var superkul att vi nu har exakt likadana väskor.
  Men nu har jag en upp på dig Dashis, heeeheee!

  Margaux 2015-06-12 16:23:35 http://margaux.devote.se/
  Svara
  • Svar på Margauxs kommentar.

   Herregud…väskan kostade 3300 kr!!! Verkligen ett kap!

   När jag hittar kap…brukar jag uppmana mina vänner om det och jag märker verkligen vilken härlig effekt det har och jag blir lika glad när dem delar med sig av kap som dem har hittat. Livet är för kort för att man ska snåla med ”mitt och ditt”. Njut istället av att varje gång du använder den så kommer du att påminnas om din vackra vän Dasha istället :)))

   Kram

   sofia 2015-06-12 19:09:05
   Svara
 • Vilken galet fin väska! Jag förstår dig, hade också känt mig lite dum – känns som att man härmar. Men härma är ju egentligen smicker! Kompisen kanske får ha första tjing på att använda den vid tillfällen när ni ses? Hehe.

  Jobbigt förresten med bloggångesten. Ha inte det, det ska ju vara kul att blogga! (Säkert annorlunda när man har en så stor blogg, men ändå) kram!

  JohannaIsabella - Gravidblogg 2015-06-12 14:26:33 http://johannaisabella.blogg.se
  Svara
 • Hej du! Ärligt talat tycker jag det är lite små fjantigt och barnsligt att tycka att någon annan inte får köpa samma väska, plagg eller liknande! Vad spelar det för roll egentligen? Visar ju bara på att man är ännu bättre kompisar eftersom man har exakt samma smak! Jätte barnsligt att begränsa någon annan bara för man köpte något ”först”! Men alla är olika ☺️

  Ida 2015-06-12 11:32:41
  Svara
 • Tycker inte det är ok, mest för att jag själv inte hade tyckt det var så kul om ngn kompis gjorde så mot mig. Supertest att ha likadana väskor ju speciellt när man umgås mkt. Man måste inte shoppa bara för att det är rea..

  Mia 2015-06-12 09:30:02
  Svara
 • Hur mycket rea är de? Vad kostade den? Väldigt fin 🙂

  Linn 2015-06-11 23:31:16
  Svara
 • Klart du ska ha kvar väskan! Du köpte ju den för att du gillade den, dessutom känns inte Maggan som en person som skulle bli grinig över sånt. Jag och mina vänner har mycket lika och ibland samma, inte hela världen! Vill man vara helt unik med allt får man nog sy eget eller gå naken 😉

  Sanna 2015-06-11 22:58:22
  Svara
 • Om jag hade vari i din sits hade jag stått över köpet och letat efter annan väska att köpa. Med tanke på att detta verkade vara ett spontanköp och inte en väska du gått och planerat att köpa (eller har jag fel?) så känns det lite tråkigt bara. Finns så många andra fina designer väskor att köpa. Å andra sidan skulle jag som din vän inte bry mig så mkt, ni ses väl inte varje dag och har samma väska varje dag? Känner mer att jag själv skulle vilja ha mer ”egna” väskor än att ha samma som mina vänner med undantag för klassiker som ex Chanel.
  Väskan var förövrigt väldigt fin och somrig! Jag förstår att du gillade den!

  Linnea 2015-06-11 22:25:05
  Svara
 • Jag hade nog blivit lite besviken, larvigt eller ej, men så hade jag känt. Du kanske borde frågat henne före köpet, om du nu var osäker? Varför chansa, inte värt med sura miner för en väska, då skulle jag hellre avstå den. 🙂

  Ida 2015-06-11 16:19:44
  Svara
 • Förstår dina tankar men tror ärligen det inte kommer att krocka så ofta – jag menar ni bloggare har kläder o väskor i såna mängder och tröttnar lätt på allt så du skall bara se att det i praktiken inte kommer att bli ett problem 😀

  Julia 2015-06-11 10:09:29
  Svara
 • Tycker faktiskt inte att det var helt ok gjort. Lite själviskt. Det är en annan femma om det är en klänning från typ zara – men en dyr märkesväska nej. Sen igen så är det väl inte VÄRLDENS GREJ, men jag skulle ändå bli ledsen. Förstår Margaux om hon inte tycker det var skitkul!!

  Elsa 2015-06-11 09:53:33
  Svara
 • Haha alla som tycker det är OK gör det garanterat själva. Själv tycker jag det är trist och skulle aldrig köpa samma väska som en av mina närmre kompisar, speciellt inte om det är en dyrare variant som dessutom är gul! Sen självklart om det handlar om något från zara eller H&M, eller nått basplagg typ, det är en annan femma!

  Emma 2015-06-11 08:59:45
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag tror nog aldrig att jag har köpt något som mina vänner har…men jag VET att mina vänner OFTA köper saker som jag har och jag har inga problem med det. Jag är säker på att du någon gång har lånat nåt plagg eller just en väska från en vän, tycker inte du att det är liiite trist? Sen tycker jag att det är MYCKET värre att härma och köpa nåt billigt basplagg från Zara eller H&M….då spenderar du ju inte många kr…kan du inte vara lite mer originell då???????

   Puss på rej!!!

   Sofia 2015-06-11 17:41:52
   Svara
 • Haha förlåt men, hur gammal är du?

  Anastacia 2015-06-11 08:38:27
  Svara
 • Saker är till för att köpas!! Jag förstår mig inte på folk som seriöst blir sura om man råkar eller inte råkar köpa samma saker som någon annan! Dock kanske man inte behöver ha exakt samma kläder accessoarer på sig samtidigt.. hehe

  Caroline 2015-06-11 08:34:25
  Svara
 • Tycker verkligen inte sådant ska spela någon roll, jag tycker att det är hemskt om vuxna människor bryr sig om sådant! Om man t ex bor i en liten stad finns det ju inte så stort utbud på saker heller (förutsatt att man inte beställer) och då är det jättesvårt att inte ha likadant av någon pryl eller något plagg.
  Det är ungefär som när någon ”paxar” bebisnamn. Jag förstår att det vore supertrist om min bästa kompis vet om att jag vill döpa mitt framtida barn till ett namn som är speciellt för mig men så får hon barn först och väljer det namnet, men om man hör att en bekant döpt sitt barn till samma namn så förstår jag inte hur det kan vara något att lägga energi p att sura över.
  Nej, kör på och köp/gör vad du vill! Det är väl om något en komplimang till sina kompisar om man köper likadant tycker jag! Superfin väska förresten 🙂

  Isabel 2015-06-11 08:04:33
  Svara
 • Klart du ska köpa vad du vill!!! Du ska verkligen inte känna dig dum..du har väl köpt den med DINA egna hårt arbetande pengar 🙂 Orka vara så bajsnödig gällande en väska??

  Man ska trots allt U N N A sig <3

  Sofia 2015-06-11 07:41:58
  Svara
 • Just i detta fallet tycker jag inte det spelar sååå stor roll för det var ju inget ”stort” köp någon av planerat göra. Min bästis önskade sig exakt samma klocka i examenspresent som jag (fast jag hade sagt det i över 6 månader) och då blev jag lite upprörd för det tar ju bort det speciella lite. Men i slutändan så är det en satans klocka och vem bryr sig tänker jag. Du hade antagligen inte köpt just denna om det hade funnits fler alternativ, så snyggt köp säger jag bara!

  Selma 2015-06-11 06:13:04
  Svara
 • Jag hade nog inte köpt en lika väska som min kompis. Speciellt inte en så utstickande och när man umgås så tätt som ni gör.
  Sån e jag.

  Finns väl inget rätt eller fel här. Men kanske att du borde frågat henne först… Och hade det varit väldigt känsligt så kanske du hade låtit bli. Eller så skiter hon fullständigt i att du köpt lika väska. Fråga henne.

  Sara 2015-06-11 01:21:01
  Svara
 • Sjukt snygg! Älskar färgen…

  Nadia 2015-06-10 22:41:56 http://nadiakandil.com
  Svara
 • Jag tycker INTE alls att det är något fel med att köpa samma väska eller andra saker som en väldigt nära vän har. Jag tycker det är roligt när någon kompis köper lika, det betyder ju att dom tycker att de jag har är asome!! Men däremot så gillar inte mina vänner när jag köper samma som dom, men come on, vänskapen går väl ändå före materiella ting. Du/ Ni kommer rocka med den där gula godingen i sommar!! Puss & kram

  Majsan 2015-06-10 21:46:37
  Svara
 • Tricky… För några år sedan hade jag tänkt köpa den klassiska svarta Marc by Marc Jacobs-väskan och berättat för alla mina vänner (då var den fortfarande helt ny och ingen hade den). Sen några veckor senare går min bästis och köper den.. Då blev jag faktiskt rätt lack och ledsen. Slutade med att jag gick och köpte den dyrare versionen från Mulberry haha, men om jag inte hade hittat den (eller haft råd) så hade jag nog varit besviken länge. Men det beror ju som sagt på hur mkt man hänger och hur mkt man bryr sig!! Jag och en rätt ny tjejkompis har samma Mulberry Bayswater och klart att det händer att vi har den samtidigt. Den är ju så himla vanlig så man kan ju knappast ha patent hehe. Bryr mig faktiskt inte alls så du ska nog klara att ha samma väska som din tjejkompis! 🙂

  Clara 2015-06-10 20:39:27
  Svara
 • Tycker alltid det är tråkigt och jobbigt när någon av mina kompisar köper något jag har. Och då är det ändå lite billigare grejer. Hade någon köpt en likadan dyr väska hade jag nog varit i arg i ett år

  T 2015-06-10 20:16:40
  Svara
 • I pod o blogg nämner du ofta ”I slutet av dagen”, vad innebär det egentligen? Haha kanske konstig fråga!
  Blir glad av att gå in på din blogg, du verkar så härlig!!! Puss o Kram!

  J 2015-06-10 20:00:19
  Svara
 • himla svårt, jag tänker att du faktiskt kan typ fråga. Jag vet att om jag själv hade spenderat ganska mycket pengar och på en fin väska och sen hade någon av mina kompisar gått och köpt en lika dan hade jag nog blivit lite ledsen. Men hon kanske inte bryr sig och då är det ju lugnt 🙂

  ANNA 2015-06-10 19:37:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!