Bästa sättet att sluta röka.

…är att ha ett stressfritt och lyckligt liv. Klockan är bara halv elva och jag är inne på min andra redan. Då vet man exakt vad det är för morgon. Jag har rökt ganska många år men jag röker väldigt lite. Jag röker tex ALDRIG innan 17-18 tiden. De gånger jag gör det är för att det inte är ro i dagen. 

Som denna dag tex. Vi har ett event idag med Sushitrucken. Det är min bästa vän Boudal som startat en sushitruck och det är så fett när ens vänner blir entreprenörer! Men tillbaka till ciggen. Jo, och nu på morgonen bara har vi fått hela fem avhopp. Det är liksom inget att göra åt men när man lägger ner tid och framförallt pengar (kunden) så är det så tråkigt när sånt händer. 

Nu ska jag köpa blommor för otroligt mycket pengar och hoppas på att det inte blir fler avhopp. 

Hej hopp! 

  
Jag och Boudi på Summerburst i lördags. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!