Bästa alkoholfria vinet

 Min kompis Jeppe bytte jobb för ett tag sedan och frågade om jag ville tipsa mina läsare om detta bubbel. Först satte jag mig lite på tvären och tänkte att ”Nää.. Inte ännu ett bubbel. Jag har hittat mina favoriter och dem håller jag mig till. ”

Sedan berättade han att ALL vinst går till välgörenhet. Hur häftigt?!

Sedan att dessa bubblor fått bästa recensionerna i hur många tidningar under blindtester som helst är en helt annan sak. En tredje är att det är det enda på marknaden som är alkoholfritt och ekologiskt!

Detta bubblade vin finns på Systemet nu så för alla gravida eller för de som helt enkelt inte är intresserade av att bli tipzy är detta ett superalternativ. Eftersom allt går till välgörenhet så donerade de sina 200.000kr de tänkte lägga på lanseringen till välgörenhet direkt. Där kände jag att det är väl självklart jag ska marknadsföra dem i sådana fall.

Inne på deras Facebook kan man vara med och tycka om vart de ska sänka hela sin lanseringsbudget. In och kika här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!