Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bästa alkoholfria vinet

 Min kompis Jeppe bytte jobb för ett tag sedan och frågade om jag ville tipsa mina läsare om detta bubbel. Först satte jag mig lite på tvären och tänkte att ”Nää.. Inte ännu ett bubbel. Jag har hittat mina favoriter och dem håller jag mig till. ”

Sedan berättade han att ALL vinst går till välgörenhet. Hur häftigt?!

Sedan att dessa bubblor fått bästa recensionerna i hur många tidningar under blindtester som helst är en helt annan sak. En tredje är att det är det enda på marknaden som är alkoholfritt och ekologiskt!

Detta bubblade vin finns på Systemet nu så för alla gravida eller för de som helt enkelt inte är intresserade av att bli tipzy är detta ett superalternativ. Eftersom allt går till välgörenhet så donerade de sina 200.000kr de tänkte lägga på lanseringen till välgörenhet direkt. Där kände jag att det är väl självklart jag ska marknadsföra dem i sådana fall.

Inne på deras Facebook kan man vara med och tycka om vart de ska sänka hela sin lanseringsbudget. In och kika här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Superkul tkr jag som inte tål alkohol (får världens migrän av minsta droppe). Ska definitivt spana in denna!

    Clara 2015-06-17 13:42:55
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind