Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bästa alkoholfria vinet

 Min kompis Jeppe bytte jobb för ett tag sedan och frågade om jag ville tipsa mina läsare om detta bubbel. Först satte jag mig lite på tvären och tänkte att ”Nää.. Inte ännu ett bubbel. Jag har hittat mina favoriter och dem håller jag mig till. ”

Sedan berättade han att ALL vinst går till välgörenhet. Hur häftigt?!

Sedan att dessa bubblor fått bästa recensionerna i hur många tidningar under blindtester som helst är en helt annan sak. En tredje är att det är det enda på marknaden som är alkoholfritt och ekologiskt!

Detta bubblade vin finns på Systemet nu så för alla gravida eller för de som helt enkelt inte är intresserade av att bli tipzy är detta ett superalternativ. Eftersom allt går till välgörenhet så donerade de sina 200.000kr de tänkte lägga på lanseringen till välgörenhet direkt. Där kände jag att det är väl självklart jag ska marknadsföra dem i sådana fall.

Inne på deras Facebook kan man vara med och tycka om vart de ska sänka hela sin lanseringsbudget. In och kika här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Superkul tkr jag som inte tål alkohol (får världens migrän av minsta droppe). Ska definitivt spana in denna!

    Clara 2015-06-17 13:42:55
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt