Sol, Bloodys på Riche och choklad på stevia.

LÖRDAG:

Eftersom min kille var utomlands hela helgen passade jag på att sova ihop med min bästis Becca. När vi vaknade gick vi och solade i Vasaparken.

Efter lite sol och en bättre powernap mötte jag upp MarithRiche och drack några Bloodys. Hon bor ju i USA och NY nuförtiden så vi skvallrade och vi skvallrade.

  Hur fantastisk är min topp? Den är från butiken SODA i Halmstad. De har en hemsida också. Ni hittar den här.

Hennes kille är kvar i NY och här kör de Facetime <3

ÄRIK och jag och Becca.

Här är jag fångad på bild när jag busvisslar. Boudal sjunger och Erik ser ni i bakgrunden dansandes.

Jag och Jojo!!

Efter Summerburst tog jag rygg på lite kompisar och åkte ner på restaurangen PAPA. Där fick jag Lakri av Pierre! Har ni smakat den nya shotten? Det är hallon/lakrits. Så god!! På tiden att det kommer en ersättare för Fish. Lakri är här för att stanna. Så är det.

     

SÖNDAG:

På söndagen skulle jag och Petra iväg för att kika på värdshuset vi hyrt över Midsommar. Men eftersom hon var sen så satte jag mig och åt en glass och läste på om bröllopet. Blev helt gråtig. Det är så fint med kärlek och deras bröllop såg ut att vara magiskt. Ska börja kolla på SVT tänkte jag. Det är 10 timmars inspelning. 10 timmars kärlek. Längtar.

Av denna bild blev jag riktigt gråtig.

Längst bort i bakgrunden ser ni värdshuset. Detta är bastuflotten som ingår.


Petra och Markus <3

Jag och Petris posar lite avslappnat.

Sedan kom jag hem till min älskade säng.. Älskar min säng något obeskrivligt.

Köpte med mig lite mat. Färdig burgare från charken av högrev och dessa tillbehör.

Hade massa salsa, lime och koriander i. Och OST!

Givet med saltgurka när man vart ut två dagar i rad.

På kvällen såg jag Pitch Perfect 2. Helt värd och se! Den var rolig och tjejig och härlig. Åt även denna nya choklad som är sötad med STEVIA. Att ingen uppfunnit choklad som inte är onyttig tidigare är ganska otroligt faktiskt. Bra gjort Nutri-Nick!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!