Dejtnight på Wasahof.

 

I tisdags hade vi dejtnight.

Vi har anammat våra kompisar Maragux och Jacobs koncept. Man ansvarar för en kväll i veckan där man fixar och styr upp och gör det mysigt för varandra.  Ett helt klart vinnande koncept i en relation. Det behöver inte vara resturang och världens upplägg varje gång men något en ansträngning för att man ska ha det bra ihop. Alla vet att man måste jobba på relationer hela tiden. Så fort man tar dem för givet börjar de glida ur fingrarna på en. Speciellt i dessa tider vi lever i.

På mig hade jag i alla fall:

Hugo Boss – Solglasögon
Gina Tricot – T-shirt
Nelly – Byxor
Nelly – Skor
Lily & Rose – Örhängen
Chanel – Väska

                      

Dessa  bilder nedan togs sekunden innan jag lyfte upp en gratinerad hummer och tappade den på min killes jacka som låg bredvid mig i soffan. Den var alltså gratinerad i mjöl, smör, olja och extremt mycket vitlök. Och självklart blev jag så rädd jag jag skrek rakt ut och min kille fick skämmas för mig som vanligt. Jag tvättade rent jackan och hoppas han kommer slippa lukten…


Däremot var vi båda väldigt besvikna på maten. Wasahof ska ju vara en legend restaurang. Vi delade på en torsk till förrätt. Torsken smakade på riktigt absolut ingenting. Vatten. Vatten smakade den. Hade jag varit kock hade jag försökt rädda upp det med att dränka den i smör i alla fall. Nä snålt med smör var det också. Och sedan serverades den med pepparrot. Som var kall (kom 100% direkt från kylen) och väldigt smaklös. Jag bad tom om extra – för äter man pepparrot vill man ju att det ska hända grejer. Det gjorde det inte. Den gratinerade skaldjursplatån var väldigt god! Men torsken innan sänkte hela poängen för krogen ganska hårt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hejsan!
  Vi är verligen ledsna för att ni var besvikna vid ert besök. Vänligen återkom. Det är viktigt att alla våra kunder är nöjda!
  Vänligen,
  Patrik

  Patrik 2015-09-30 23:50:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!