Dasha och Petras episka midsommar

Hur har ni det där ute i reniga Sverige? Eller det kanske bara är i Stockholm det bara öser ner? Vi har iaf ordnat inomhus för säkerhetsskull. Petra har jagat tält som en galning och det löste sig till slut. 

Sedan har vi spenderat en förmögenhet på pynt (viktiga detaljer på en fest!) och hängt upp absolut hela dagen. Landade precis i sängen och gick hemifrån halv nio imorse. Ni som tror detta med event bara är en dans på rosor är riktigt fel ute. Bakom varje fest/event ligger det mycket jobb bakom. Petra högg tex nästan av sig fingret idag. Bara en sådan sak… Men vad gör man inte för fina snittblommor? Visst? 

Hehe. Ha en urhärlig midsommar så hörs vi efter det! Puss <3 

   
   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!