Midsommar på Flottsbros Värdshus del 1.

Hej hej hallå! Har fått del ett av bilderna av Petris. Snart kommer förhoppningsvis del två och tre.

Här är våra kockar från resturang Punk Royal in action 😮

4R2A9964

Vi blåser hundratal ballonger. De är fina såhär men när det vart mörkt lös ballongerna! Freakin ledballonger. Hur ballt? De och alla andra lysande partyartiklar kommer från MOODCOMPANY. Det är två kompisar till mig som startat det företaget. Massa roliga sker som konfettigevär (se instagram för bild in action), de blinkade glasögonen etc etc!!

4R2A9974

 Jag är verkligen inte ett fan av vitt vin men detta från Perfect Day slank verkligen ner! Fint med ledisbitarna i va? <3

4R2A9977 4R2A9980

Ni är många som mailar mig om tips för era egna fester. Jag skulle säga att en fin dukning är verkligen A & O!

4R2A9997

Så här såg baren ut!

4R2A0017

Jag och min co-värdinna posar lite.

4R2A0060

Som fördrink serverade vi Mia Moscato mousserande! Den är fruktig och somrig och väldigt härlig.

4R2A0082 4R2A0085

Alla fick ett par blinkande glasögon på sin plats! Det var en riktig hit (de är också från Moodcompany).

4R2A0002 4R2A0010

 

Jag hade på mig örhängen från Lily & Rose (är helt besatt av dem, de är så fina till allt har ca 4 par).
Tröja från Ellos.
Byxor från Monroe.
Blomkransarna fixade Petra i sista sekund! Vi hade så himla tur och vill tacka tjejerna på Regeringsgatansblommor som gjorde så otroligt fina kransar åt oss och stannade kvar efter stängning. DET är service. Ska alltid handla mina blommor där bara för att de var så snälla. Utan dem hade vi stått kranslösa. <3

4R2A0045

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!