Våra semesterplaner.

 

Nu står semestern och stressar bakom hörnet. Jag vet inte hur man lyckas men alltid är det stress till något. Nu räknar jag dagarna tills vi åker. Nu är det officiellt mindre än en vecka kvar tills vi åker. Vi har gjort en ungefärlig rutt. Vissa saker är bokade andra inte. Tanken är att vi inte ska stressa utan trivs vi på ett ställe så stannar vi helt enkelt. Och gör vi inte det så åker vi tidigare. Vi tar det på volly helt enkelt. Så det jag skriver nedan är vad planen är.

På tisdag kommer min kille hämta upp mig i våran cab! Det är en Audi som är mörklå och den kommer göra succé på vägarna.

cab_roadtrip

Vårt första stopp blir Köpenhamn och där ska vi sova över hos våran kompis Lannge. Sedan hoppar vi på ett tåg och åker till München (hur smidigt man kan sätta bilen på tåget och sova en natt medans man färdas?). Från München bilar vi till Gardasjön som blir första riktiga semesterstoppet. Där möter vi upp min bästaste vän BECCA och stannar i några dagar för sol och bad.

lespecs_kallis

Nästa stopp är Venedig. Vi stannar nog bara över en natt men jag har alltid velat se Venedig.

sicilien

Sedan bär det av till Toscana. Här har vi bokat en Agriturismo. Det är en gård man bor på och all mat serveras endast från dem eller någon av de närliggande gårdarna. Det kan alltså inte bli fräschare än så. Denna agriturismo har även hästar. Så bokat in ridturer varje dag.

häst_tänder

Här har vi lite tid för ännu mer volly. Antingen tar vi någon vingård eller ostgård eller så åker vi ner till havet tar in på ett hotell där. Nästa stopp som är bokat är Portofino! Jag har ju varit där förut, för många år sedan och ser verkligen fram emot att åka tillbaka till den mest romantiska platsen på jorden med min kille. Så här skrev jag i bloggen 2008 när jag var där:

portofino  portofino

Efter Italien bär det över till Frankrike. Detaljerna är inte satte men några dagar blir det där innan vi vänder på bilen och åker hemåt. Ni kommer såklart få följa med i varje steg. Men här har ni våran plan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. kcal 9

  www.newsmax.com live 2023-07-15 09:59:57 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. racing live

  pba live streaming 2023-07-07 13:03:05 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • OMG jag dör vad underbart!!!!!!!!! Jag var i Gardasjön, Piemonte (vindistriktet), Alba och Cinque Terre nyss, kom hem för en vecka sen. Har MASSA tips: Bland annat Michelin-restaurangen Locanda Del Pilone som ligger mitt upp på en kulle med endast vingårdar så långt ögat kan nå – romantiskaste platsen jag varit på EVERRR. Då bodde vi på DRÖM-DRÖM-DRÖM-boendet Cá Alferi al 30, vill seriöst gifta mig där. (lova googla) Alltså har SÅ mycket tips. Bra restauranger och mysiga områden. Hojta om du vill ta del av dem!! Heter ceciliaxthorell på instagram, där bombade jag med bilder om du vill smygkika. :))

  OCH – besöker du Nice i Frankrike MÅSTE du till restaurangen Comptoir Du Marché. Kika in och boka bord under morgonen, eller dagen innan. Heeelt fantastisk!!!!

  Kram!!

  cecilia 2015-06-26 15:47:04
  Svara
 • En supermysig vingård i norra Italien heter Al Rocol, ligger ganska nära Gardasjön. Rekommenderar er varmt!
  Sen vill jag tipsa er om att vandra längs västkusten (i Italien då såklart) mellan de 5 små byarna längs ”kärleksstigen”. Vackraste jag någonsin sett och godaste pizzan jag NÅGONSIN ätit.
  Hoppas ni får det härligt. Kram!

  Majsan 2015-06-25 14:51:47
  Svara
 • Härligt!!! Låter som en kanonsommar!! Kram på dig snygging!!

  MEJ-blogg 2015-06-24 18:34:54 http://mej.devote.se
  Svara
 • SÅ härligt! Hade varit himla roligt att få se hur du har det hemma hos dig.
  Några bilder eller en video kanske? Du verkar verkligen vara så himla härlig!

  Emelie 2015-06-24 16:22:24
  Svara
 • Venedig är fint och mysigt men räcker med en dag som du planerat, enligt mig! Hade önskat att ni skulle åkt till Roma, mest romantiska och mysigaste staden i Italien!

  Fatima 2015-06-24 14:47:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!