FRÅGESTUND.

Hallå har ni läsare redan gått på semester eller bara somnat?

Ni har ju slutat kommentera. Det är inte jättekul att skriva ONE WAY. Ni bad om mer uppdatering och jag tycker jag har blivit mycket bättre. Vill därför gärna att ni kommenterar. Så detta blir en två-vägs-kommunikation. Säg mig vad ni vill läsa om. Ska vi kanske ha en frågestund? Kan svara när vi är on the road.

Ja så börjar vi! FRÅGESTUND!
Ställ era frågor i detta inlägg.

visby

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
57kommentarer
 • Jag är imponerad av DR SUNNYs goda gärningar. Det här händer mig verkligen. Jag har min ex man tillbaka. Jag heter Sonia Adrian. Gud använde verkligen den här mannen för att hjälpa min situation. Snälla, hör mina ord om du letar efter en trollformel som kan hjälpa dig, kontakta Dr Sunny. Han är den bästa trollformaren som kan hjälpa dig idag. För två år sedan hade jag och min man ett enormt gräl som ledde till vår skilsmässa. Det var ett helvete för mig och min pojke att vi var tvungna att flytta till en annan stad. Jag blev ensamstående förälder. Jag kontaktade bara Dr Sunny för ungefär en vecka sedan när jag berättade för honom om min situation och han sa åt mig att inte oroa mig för det och jag följde hans rutiner och han gjorde sitt arbete. Inom två dagar kom min ex man tillbaka till mig. Det hände en tisdag morgon när jag fick ett samtal hemifrån (mina föräldrar) att han har letat efter mig. Jag accepterade att han skulle komma till min plats och bad mig om ursäkt när jag knäböjde framför vår son. Jag visste direkt att den här mannen har hjälpt mig. Jag är en väldigt glad kvinna med allt som hänt i mitt liv. Om du vill kontakta en trollformler, träffa Dr Sunny och du kommer att bli förvånad över de fantastiska förändringarna i ditt liv. Hans e-post är [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348082943805. kontakta honom så svarar han dig.

  Sonia 2024-03-25 19:16:57
  Svara
 • Hur går det med din fitness? Själv går det skit. Jag känner mig som en för stor livsnjutare för att lida (det är det jag gör när jag inte kan unna mig något gott och onyttigt varje dag) i mer än ca två dagar i sträck. Låt oss säga detta, jag har aldrig gått ner ett enda kilo i mitt liv. Ok jag är ung men ändå. Har gett mig fan på det flera gånger. Slutar alltid med att jag hyllar kurvor fastän jag egentligen är lite kurvigare än önskat just nu. Så hur går det?? Och vad är ditt tips till någon som verkligen HATAR att inte kunna äta vad jag vill?

  Alva 2015-07-01 20:20:48
  Svara
 • Älskar dig! Vad har hänt mellan dig o forni? Innan la ni alltid upp bilder på varandra men aldrig längre. Känns som något hänt efter er podd. Ni kanske borde prata om det? För vi märker att något förändrats. Men förstår om du inte vill/kan svara. Ha en underbar semestet! Puss

  Linda 2015-06-30 21:22:50
  Svara
 • Hej Dasha!
  Sitter här med bakisångest från helgen och behöver lite råd. Dricker väldigt sällan och i helgen blev det lite mycket. Slutade med att jag berättade hela min livshistoria för en tjej jag inte träffat på säkert 15 år. Det var inte så att jag stod och grät, berättade det hela på ett rätt ”avslappnat” sätt, eller hur man nu ska uttrycka det. Jag minns allt, och hon hade en hel del vettiga saker att säga om ”problemet”. Min kille tycker jag är alldeles för hård mot mig själv, han menar på att jag absolut inte har något att ha ångest över då jag inte var elak mot någon, eller var så full att jag inte kunde ta hand om mig själv. Jag skäms dock väldigt mycket.

  Jag är en person som är ganska öppen av mig, vill gärna föreläsa i framtiden om det jag varit med om för att hjälpa andra. Men jag blir tokig på mig själv att jag berättade det när jag var full. Bör kanske tillägga att jag lidit av grov ångest och jag är medveten om att jag ibland förstorar upp saker och ting, och är väldigt hård mot mig själv.

  Min fråga blir då om du har varit med om något liknande? Hur hanterar du ångesten? Speciellt bakisångest, den kan ju vara riktigt fruktansvärd.

  Kram

  J 2015-06-30 14:11:08
  Svara
 • Hej bästa Dasha! Vi är unga, i tidiga tjugoåren och killen jag träffar och börjar förälska mig i har två små barn sedan ett tidigare förhållande. Hur ställer man (du) dig till det? Dvs själva grejen med barn i bilden. Stor kram till dig 🙂

  Erica 2015-06-28 10:28:26
  Svara
 • Sambon ska på bästa vännens svensexa. Brudgummens smutsiga bror håller i trådarna och de ska till hemlig destination i Östeuropa. En av aktiviteterna: strippbuss med lapdance för hela gänget…

  Hur ska jag tänka för att inte gå under?

  Linnea 2015-06-27 15:07:53
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   känner lite såhär, Varför ska du gå under? Min pojkvän var iväg på sin bästa väns svensexa i polen under en helg där det bla ingick en buss med strippor etc. Jag som litar på min pojkvän till 110% hade inga som helst problem med detta. Tycker inte det är ”smutsigt” heller utan helt enkelt en rolig grej som de gör med grabbarna. Så, gå inte under och unna din pojkvän en rolig helg med sina polare.

   jennifer 2015-06-29 17:36:18
   Svara
 • Hejsan, för ett tag sedan kollade jag på Glamourama igen och kom att tänka på att man inte hör något från eller om Anna Hibbs längre. Har du (och Petra och Michaela) någon kontakt med henne längre och vad gör hon idag? Måste också bara säga att du verkligen är den skönaste i blogg-Sverige och jag saknar att höra dina roliga stories i er gamla pod!

  VK 2015-06-27 10:28:00
  Svara
 • Jag och mitt ex kom båda överens om att vårat förhållande inte höll längre efter fyra år ihop, och gjorde slut. De första månaderna gick det bra, men nu efter 5 månader börjar det tära på mig. Jag saknar honom och tänker på honom konstant. Har från att tidigare tyckt att det var 100 % rätt val att göra slut börjat tvivla. Jag har kommit till en fas där endast glada minnen från vår tid ihop poppar upp i huvudet och där jag tänker att jag aldrig kommer att träffa en bättre kille. Får panik! Hur vet man egentligen att det var rätt val att göra slut?

  Maja 2015-06-27 08:03:59
  Svara
 • Är du och Michaela fortfarande nära? Ser inte att ni umgås längre.
  Du är hur härlig som helst! Puss

  Maja 2015-06-26 23:28:38
  Svara
 • Har du något favoritvardagsmatsrecept och helgrecept? Och vad tror du är viktigast för att få ett förhållande att fungera i längden, vad ska man tänka på för att få det att hålla liksom? Taaaack för bästa bloggen också, man blir så glad av att gå in här och läsa!

  Sofia 2015-06-26 22:16:22
  Svara
 • Hej! Jag och min kille har setts i snart ett halvår och nästa år har jag sen länge planerat att åka på utbytestermin till Italien i 4 månader. Grejen är att sen jag träffade honom så känns det inte alls lika lockande att dra. Är så himla himla kär och klarar knappt att va ifrån honom två veckor.. är man dum om man skiter i det? Eller är det det bästa eftersom att det enda man gör är ju att sätta kärleken först! Är så velig 🙁

  Jackie 2015-06-26 17:24:59
  Svara
  • Svar på Jackies kommentar.

   Hej Jackie! Jag är obviously inte Dasha men har varit i exakt samma sits. Åkte 4 månader till Florens just när jag träffat min bf. Mitt råd är: om du verkligen velat åka, redan innan du träffade honom, så ÅK. Då kommer det roliga du upplever där, och det faktum att Skype, billiga flyg etc existerar, att göra vistelsen värd. Skulle inte missat min utbytestermin för allt smör i Småland, även om det bitvis var tufft. Men just eftersom jag drömt om det så länge, och drömmen fanns separat från min kille, så hade jag verkligen missat något. Är du däremot mest sugen för att dina kompisar gör det/man ’borde’ så stanna hemma och njut av kärleken ist. Kram

   Nike 2015-06-29 17:18:35
   Svara
 • Bästa tipsett för att komma över energikrävande killar som egentligen inte är värda besväret (men som man råkar tycka hemskt mycket om iallafall)?

  Beccs 2015-06-26 15:42:56
  Svara
 • Kommer du prata ryska med dina framtida barn? Planer på att flytta ihop med killen? Hurdant bröllop vill du ha?
  Älskade er podcast, kan du tänka dig att fortsätta podda fast med någon annan om inte Michaela vill/hinner? Snälla gör det!!! Lyssnar ännu också på era gamla avsnitt och kan dem utantill :)))))

  Julia 2015-06-26 09:19:37
  Svara
 • Finaste barnnamnen? Kör typ topp 3 finaste flicknamnen o topp 3 finaste pojknamnen!

  Hanna 2015-06-26 09:12:27
  Svara
 • Hej! Såg ditt inlägg om din bilresa ner över Europa och det verkar bli en grym resa! Tänkte bara höra vart du fick tag i tåget som tar med sig bilar? Tänkte nämligen göra samma sak nästa sommar.
  Tack för en grym blogg!

  Tove 2015-06-26 08:03:38
  Svara
 • Kommer ni ta in fler praktikanter inom kommande tid? Pluggar era praktikanter? Vad pluggar de & vart? Måste man ha erfarenhet för att söka praktik hos er? Tror du att ni kommer utöka erat företag snart med att anställa mer, göra ännu större event etc
  Kram 🙂

  S 2015-06-26 07:27:44
  Svara
 • Kom på en fråga till.. Hur kommer det sig att du bytte bloggportal? 🙂

  Johanna 2015-06-26 07:13:44
  Svara
 • Hej! Så kul med frågestund. Har några olika frågor. 🙂
  Har du någon gång känt dig utanför?
  Saknar verkligen din och Fornis pod, finns det någon möjlighet att ni börjar med den igen? Kul att höra dig i dejtingpodden, hoppas att du kommer vara med i fler avsnitt. 🙂
  Om du bara hade fått gå i ett och samma plagg dag ut och dag in, vad hade du valt?
  Vad hade du gjort om du vann 25 miljoner? 🙂
  Tack för en fantastisk blogg. Du känns genuin och härlig på alla sätt!

  Johanna 2015-06-26 07:05:23
  Svara
 • Pratar du och Forni något om att börja podda igen? Bästa podden ju!

  Izabella 2015-06-26 01:21:36
  Svara
 • Om du vill svara på: historia om dig och din boyfriend, hur ni träffades, hur relationen började och blev till bf-gf relation osv.
  Nu när du har din bf, ser du annorlunda på dejtandet och relationer mer i allmänhet än du gjorde tidigare (tex de tipsen du gav i din och michaelas bloggpod, om dejting tips och playa en player etc?).
  Vad är din favorit rätt of all times, och om du lagar den själv kan du dela med dig av receptet?
  Hur går det med helium studios? hur kan en dag se ut, hur kommer ni fram till de olika eventen?
  Jag tycker din blogg varit jättebra på sista tiden, men jag brukar inte kommentera.. Jag hoppas att du skriver lite/visar bilder från din semster, det är något jag tycker skulle vara kul. Jag uppskattar verkligen din blogg och hoppas du fortsätter!
  Kram på dig fina Dasha

  Viktoria 2015-06-26 00:59:26
  Svara
 • Tjänar du mkt pengar på att blogga? Hade du kunnat försörja dig på det om du hade velat?

  Malin 2015-06-25 22:46:15
  Svara
 • Kände du din kille innan ni blev ihop? Hur var er relation då? Kompisar eller lite flörtig redan innan? Hur länge dejtade ni innan ni blev ihop? Grattis till kärleken, den är bäst 😀

  Jojo 2015-06-25 21:54:09
  Svara
 • Vad jobbar din kille med?

  Jessica 2015-06-25 21:46:58
  Svara
 • Hur är egentligen din relation med Forni nuförtiden? Förstår om det är en för privat fråga men har undrat det ett tag bara, tyckte ni är/var klockrena ihop. Saknar er Podd! Puss

  anna 2015-06-25 21:22:54
  Svara
 • 1. Hur kommer man över någon?
  2. Vad gör man om man inte gillar ens bästa kompis pojkvän?
  3. Träffar en kille men vi är så olika, tycker om honom väldigt mycket och jag vågar inte avsluta det för vet att jag kommer ångra mig och kommer sakna honom?
  4. Ditt bästa tips om du är ledsen?
  5. Vad ser du dig själv om 3 år?
  6. Hur många barn vill du ha?
  7. Vilken egenskap värdesätter du mest hos din kille?
  8. Hur ska jag göra för att kunna lita på min kille?
  9. Skulle du säga att du är en krävande flickvän?
  10. Om du fick önska 3 saker vad skulle det vara?

  Lina 2015-06-25 21:13:04
  Svara
 • Du skrev tidigare att du skull anlita PT för att du ansåg att du blivit sambo”plufsig” (tycker att du är sjukt snygg så förstår inte det plufsiga du menade) men min fråga är, hur går det med träningen? Har du slutat med dina p-piller ännu och vad använder/ äter du istället? Pusss bästa du

  Maja 2015-06-25 19:25:06
  Svara
 • Hej,
  Jag har en bästa kompis som du har träffat en kille och från att vi har pratat om umgåtts i stort sett varje dag så hörs vi kanske ngn gång i veckan /varannan vecka nu, vilket gör mig så ledsen och bortglömd. Nu vill hon spendera tid med hennes kille och jag borde ju bara vara glad för hennes skull men istället känner jag mig övergiven. Själv är jag fortfarande singel och det kanske gör att jag känner mig sån här också. Hur ska jag göra? Hur blev det för dig med dina vänner när du och din kille träffades?

  frida 2015-06-25 19:19:21
  Svara
 • Hej dasha! Tycker du verkar otroligt härlig människa med sunda åsikter. Jag älskar din blogg!
  1. Har sett att du har skrivit att ni ej tar ut lön från Helium, hur klarar du dig varje månad? Lever du livet och betalar räkningar från det du tjänar på bloggen?
  2. När du är på olika kontor och pressluncher etc. Får du saker därifrån? Eller köper du dem?
  3. Fler recept!!!!! Älskar dina recept – chiligrytan är to die for
  Kram

  Louise 2015-06-25 18:38:29
  Svara
 • 1. Dina bästa och sämsta sidor
  2. Din killes bästa och sämsta sidor
  3. om du och jag skulle ses och jag ställde frågan ”berätta om tre saker du tycker om/gör dig lycklig?” Vad hade du svarat du (alltså inte så mycket betänketid.
  4. Berätta om det sjukaste/galnaste/roligaste du gjort i livet
  5. Vad är ditt livs bästa beslut?

  Lisa 2015-06-25 18:25:25
  Svara
 • Detta är ingen fråga men jag undrar hur du tänker gällande tidigare förhållanden.
  Jag och min kille har varit tillsammans i två år och har det jättebra. Jag har dock ett problem, jag klarar inte av tanken utav att han varit med andra. (Vi är runt 25 så fullt förståeligt) Jag är inte svartsjuk eller orolig när han är ute idag, utan det jag inte klarar av är tanken över att han varit med andra. Det vi har vill jag inte att han ska ha haft med andra. Har själv två förhållanden sedan tidigare så jag borde inte få känna såhär. Hur ska man tänka? Detta äter upp mig inifrån!! Hur tänker du kring detta?

  Anna 2015-06-25 18:14:28
  Svara
 • Hej! Jag undrar hur din träning har gått i vår? Du skrev ngt om det för ett tag sen. Jag skulle gärna vilja se tränings-och matpepp! Kram

  sanna 2015-06-25 16:40:06
  Svara
 • Bästa tipset för att sluta bli rädd för förhållanden?
  Så fort jag börjar träffa en kille så ser jag alla dåliga egenskaper han besitter och föreställer mig bara hur kasst allt kommer att bli och hur irriterad jag kommer att vara på honom och flyr då snabbare än vinden. Jag ger ingen ärlig chans. Jag vill ju kunna hitta den där tryggheten också men det känns som att det är mitt eget psyke som sätter stopp för det.
  Tack för en härlig blogg!

  Matilda 2015-06-25 15:10:31
  Svara
 • Hur träffade du din kille?
  Jag vet ju att ni var vänner sedan tidigare, men hur blev ni ihop?

  Maja 2015-06-25 14:48:47
  Svara
 • När vill du ha barn? Eller bättre formulerat, när vill du släppa preventivmedel och bara go for it? 🙂

  Marie 2015-06-25 14:33:33
  Svara
 • Skulle du klara dig utan alkohol 1 vecka?

  Kram
  /Malin

  Malin 2015-06-25 14:29:45
  Svara
 • Hej Dasha! Planerar du att åka till Ryssland någonting framöver?, har förstått att du har ryskt påbrå. Har ni släkt där ni brukar besöka?
  Älskar dig blogg. Kraaaam

  Mathilda 2015-06-25 13:31:09
  Svara
 • Ska du möta upp forni i Portofino också? Såg att hon ska dit nämligen.

  Maria 2015-06-25 13:16:21
  Svara
 • I sommartider…
  Bästa sättet att bota baksmällan?
  Vad föredrar du att dricka en ute kväll?
  Godaste sommarfrukosten eller lunch?

  Vem är den mest kända i din telefonbok?
  Dina tre senast inkomna sms?

  Tips inför en lyckad fest?
  -Vad får man inte glömma?!

  Sofie 2015-06-25 13:02:43
  Svara
 • Jag undrar lite hur intresserad du är av politik och ungefär hur du står. Hur ser du på jämställdhet och feminism? Har du någon idé på hur vi ska lösa situationer med hemlösa/tiggare i storstäderna? Vilka politiska frågor engagerar dig mest just nu och vad tycker du egentligen om regeringen och statsministern? 🙂

  Och nu till lite ytligare frågor: vilka plagg i din garderob kan du inte leva utan? Vilka plagg/skor/väskor osv har du haft längst och använt mest genom åren?

  Jag fattar om du kanske inte vill prata om det men jag är också lite nyfiken på hur din relation till familjen ser ut, har du någon kontakt med din pappa eller någon på hans sida av släkten, typ farmor eller liknande?

  Hoppas du får en toppendag! 🙂

  Mickis 2015-06-25 12:56:04
  Svara
 • Drömbröllop?
  Tips på ställen i Sthlm? 🙂

  Nicole 2015-06-25 12:36:02
  Svara
 • 1. Vad är ditt absoluta drömresemål?
  2. Om du fick barn idag, vad skulle det heta? Både tjej och kille 🙂
  3. Har du någonsin känt ångest, hur gör du för att hantera den?
  4. Hur ser ditt liv ut om 10 år?
  5. Vad gillar du mest hos dig själv?

  Elin 2015-06-25 12:03:32
  Svara
 • Hej,
  När vill du ha barn? Hur många barn vill du ha? Hur gammal är du idag? Bor ni i hus eller lägenhet, du och din framtida man?
  Hur gör du med preventivmedel nu efter du har slutat äta ppiller? Har du gått ner något i vikt sen du slutade äta? var det länge du slutade med det?
  Vad använder du för smink? hudvård? samt hårvård? Hur fixar du ditt hår en vardag?
  Röker du? hur länge har du rökt?

  Olivia 2015-06-25 12:01:11
  Svara
 • 1. Hur länge hade du känt din kille innan ni blev tillsammans?
  2. Han du åkte på resa med förra året som du träffade via någon dejtingsajt har du pratat eller träffat honom någon mer gång efter ni gjorde slut?
  3. Hur många barn vill du ha?
  4. VIlket är det bästa sättet att träffa någon?
  5. Vad är det bästa med din kille? och det sämsta?
  6. Vad är det gulligaste du gjort för din partner? Och vad är det gulligaste någon gjort för dig?
  7. Hur är din relation till Forni? Känner era killar varandra?
  8. Känner din kille och Petras kille varandra?
  9. Vilka är dina tre närmaste vänner?
  10. Umgås du och Boudal lika mycket som förut?

  Johanna 2015-06-25 11:44:50
  Svara
 • hur vet du att din nuvarande kille är den rätta? När insåg du det?

  Har du haft svårt att kombinera att hinna umgås med vänner och att ha kille?

  Blir det Italien med forni som födelsedagspresent igen? Så mysig tradition ju!

  s 2015-06-25 11:29:55
  Svara
 • Bästa tipsen för att klara långdistansförhållande? Din blogg är hur bra som helst, älskar att du uppdaterar så mycket nu för tiden 🙂

  My 2015-06-25 11:26:39
  Svara
 • Du gjorde en video med en killkompis där del två skulle komma, men las aldrig upp….
  Kan du inte lägga upp de klippet?

  Hur hanterar du ex? Om du stöter på ex med din nuvarande pojkvän? Går det att ha ex i samma umgänge?
  Umgicks förut med ett stor grabbgäng där jag hade ett förflutnet med en av killarna som slutade lite olyckligt.. Men i samma grabbgäng träffade jag min nuvarande kille, vi är precis i stadiet att vi ska prova bo ihop osv. men är rädd att det kommer komma tillfällen där den förra killen kommer att vara med mer och allt kommer bli konstigt. Jag har inga känslor honom, men blir inte mig själv när han är i närheten blir rätt obekväm och stelnar till när han är i närheten. Har inte pratat om detta med min kille utan han vet bara att vi har haft ihop det innan. Borde jag berätta till min kille om hur jag blir när han är närheten? Är rädd att han ska uppfatta att jag har känslor för den andra killen…
  puss

  Katarina 2015-06-25 11:23:42
  Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Hur ska jag hantera att jag verkligen gillar min kompis gamla one night stand? Besvarade känslor också. Läker tid alla sår? Villa olika jobb har du haft? Har du vågat göra slut med en nära kompis fast än ni har en massa gemensamma kompisar? Hur vet man att man ska göra slut med en kompis, man kan ju inte ångra sig? Får man hindra någon annans kärlek? När måste man bli vuxen? bästa leva-livet-tips? Bästa serien? Är fler bloggare opererade än vad man tror? Bjuder ni kissie på era event? När var du riktigt stolt över dig själv senast? Brukar du Oroa dig för pengar? Hur är det att jobba med en kompis? Brukar du bli full-full? Kommer du skriva om tsunamin? Vilka blandade frågor 🙂 förstår om Du inte vill svara på alla <3

   lo 2015-06-25 18:31:47
   Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Hej, hur vågar man mentalt satsa på att ens kille är ”the one ” . Du har varit ihop med några stycken och hur tänker man med ens nuvarande att det inte kommer gå som med sina tidigare relationer. Jag har endast varit ihop med min nuvarande kille och har så svårt att förstå hur man kan våga tro om man har varit kär flera gånger. Hoppas du förstår min fråga. Kram

   anna 2015-06-25 18:03:34
   Svara
 • bor du tillsammans med din kille? Om inte, har ni planer på att flytta ihop?

  Emma 2015-06-25 11:17:41
  Svara
 • Halloj!

  Här kommer lite frågor:

  – Berätta om typ första riktiga dejten med din kille? Hur kom det sig att ni blev kära, eftersom ni var väl vänner innan?
  – Vad är din paradrätt?
  – Har du några bra sommartips i Stockholm? Restauranger, barer, häng osv…?
  – Dina bästa raggningstips???
  – Har du haft någon typ av ålderskris/livskris? Kan du inte berätta lite om den i så fall, typ varför du hade det och hur du kom ur det?

  Ha det bäst!

  My Cecilia 2015-06-25 11:14:44 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • Inga kommentarer är för att vi inte har någon kritik, vi är såå nöjda med fler och bra inlägg som nu 🙂 men man kan såklart alltid ge beröm! Hur har det gått med preventivmedel, och med pessar? Jag skrev ett jättelångt svar/tips ang pessar men jag kunde inte posta det pga fungerade inte i mobilen och sedan har det känts som försent att posta… Har du kommit fram till något på preventivmedelsfronten?

  Hanna 2015-06-25 11:12:29
  Svara
 • Vad ör det bästa/sämsta med stockholm? Snyggaste kändisen?:)

  Becca 2015-06-25 11:01:02
  Svara
 • Kan du inte berätta om det här med att färga sitt hår ljust istället för att bleka, som du gör. Hur går det till? Går det att göra på alla eller måste man vara särskilt ljus från början? Min frisör ser ut som ett frågetecken när jag frågar om det.
  <3

  Anotherfoodblog 2015-06-25 10:39:30 http://anotherfoodblog.devote.se
  Svara
 • Hej! Bästa tipset att inte dra sig till bad boys utan en normal snäll kille? Och när planerar du och din kille och få barn? 🙂

  anja 2015-06-25 10:38:58
  Svara
 • Flirttips, för den som är blyg?
  Hur vet man 100% att nån gillar en?

  Elin 2015-06-25 10:29:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!