Bästa solskyddsfaktorerna. 

Vi hade denna diskussion efter min resa till Thailand. Ni vet hur viktigt jag tycker det är med solskyddsfaktorer. Nu när det är semestertider, glöm för gudsskull inte att smörja in er. Tänk på att det är bevisat att ju mer man bränner sig i solen i ung ålder ju värre och slitnare blir huden när man blir äldre (för att inte tala om cancer!). Så gör er hud en tjänst, tänk långsiktigt. 

Dessa har jag med mig. Går aldrig under 20 SPF. Och aldrig under 30 SPF i ansiktet. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • yay, tycker det är så bra att du skriver om detta. Många är verkligen nonchalanta när det kommer till hur farlig solen är.

  anna 2015-07-04 00:15:20
  Svara
 • Sjukt bra att vara noggrann med solkräm. jag var dock hos hudläkare igår och jag ska inte använda solkräm i ansiktet. Jag får inte av olika skäl och han berättade att många faktiskt överanvänder solkräm i just ansiktet och får problemhy pga det.
  Han menade på att sola med hatt/keps när det går och att vänja huden vid solen successivt, så är det inte farligt och du bränner dig inte.

  Sara 2015-06-30 09:46:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!