Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Måndag…. (MEN SEMESTER SNART)

Ah men tjena mina kompisar. Hur mår ni där ute i Sverige? Eller har en del av er redan tagit sig ut för semester i utlandet? Jag åker imorgon. Idag är det full show med andra ord. Det ska lämnas hundar och det ska tvättas och det ska mailas och sedan viktigast för idag har jag en viktig offert att skriva ihop innan allting är klart för semester i detta hushåll.

Däremot så är det snart semester. Om 24 timmar sitter vi i våran lilla bil på väg till Köpenhamn och första stoppet på denna roadtrip. Vi ska bo hos en kompis som heter Lannge och jag ska få se Köpenhamn. Är det inte det sjukaste ever att jag aldrig varit i Köpenhamn? Eller jo en gång men det räknas inte. Vi har i Skåne på en kompis gård och fick för oss att åka ut på krogen. Min kompis räknade LITE fel på hur lång tid det skulle ta att åka till Köpenhamn. Det tog två timmar. Så när vi kom fram var alla klubbar stängda och vi hängde på en svartklubb/bar i en timma och åkte hem. Men man har ju vart med om värre händelser 😉

Riktig roadtrip blir detta. Vi har som jag nämnde förut bara bokat och planerat ca 2/3 av resan och sista 1/3 ska vi ta lite som det kommer. Någonstans hoppas jag lite att vi inte hittar något hotell och får sova i bilen natt. Hade bara varit mysigt och roligt. I huvudet kanske. I praktiken är det nog skit jobbigt och bökigt och inte ett dugg bekvämt. Men i min fantasi ser jag oss sitta och dela på en bättre flaska rödvin i pappmuggar i bilens framsäte och lyssna på havets vågor utanför och skratta åt att vi var så dumma som inte bokade hela resans sovplatser från början….

Men vi får se. Och ni får följa med. Hörs lite senare idag. Nu ska jag hänga tvätt!

skultuna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • jeg skal også bile i italia i sommer! flyr ned og ruller rundt litt i området mellom milano og venezia i ca 10 dager.. om noen som leser dette har tips om saker man ikke får misse – shout out! og ha en fantastisk tur dasha – det er du såå verdt 🙂

  heidi 2015-06-29 22:02:30
  Svara
 • Så härligt! <3

  Felicia 2015-06-29 20:30:19
  Svara
 • Alltså, OMG, dör. Pirrar när jag läser detta. Ha det helt fantastiskt!!!!!! (och glöm inte läsa min kommentar med tips i inlägget där du berättade om resan)

  cecilia 2015-06-29 15:41:08
  Svara
 • Låter som en bra semester! Hoppas det blir lyckat 🙂 Jag jobbar två veckor till innan det blir ledigt. Nedräkning!

  Sandra 2015-06-29 15:07:56 http://www.sandraajax.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson