Svar frågestund del 1

 

Flirttips, för den som är blyg?
Hur vet man 100% att nån gillar en?
OJ. Jag har svarat på denna fråga tusen gånger säkert men vet väl inte riktigt… Men tror att hålla kvar blicken är ett bra sätt att flörta.

Hej! Bästa tipset att inte dra sig till bad boys utan en normal snäll kille? Och när planerar du och din kille och få barn?
HM. Vi ska nog ha barn inom några år. Egentligen är jag redan sugen på barn men jag känner att det inte riktigt fungerar med Helium att skaffa barn inom närmaste året. Sedan vill jag gifta mig innan. Så barn ligger nog inte så nära till hands.

Halloj!
Här kommer lite frågor:
– Berätta om typ första riktiga dejten med din kille? Hur kom det sig att ni blev kära, eftersom ni var väl vänner innan?
Ja vi var vänner innan! Hm första dejten har vi sagt var i Oslo. När vi åkte dit bara sådär tillsammans efter att vi varit hos Jacob i Fjällbacka i några dagar. Då var vi på en resturang som var ganska dyr och jag kom på varför mitt kort inte fungerat de senaste dagarna i Oslo (för att jag hade satt en utomlandsspärr på det och glömt bort det. Gick att spärra upp genom appen bara) så då tog jag den notan eftersom han hade betalat allting annat… Satte i halsen när jag upptäckte att den var på typ 4000kr. Hahaha!

– Vad är din paradrätt?
Skulle nog säga att det är min salsa. Eller chiligryta. Recept finns HÄR.
– Har du några bra sommartips i Stockholm? Restauranger, barer, häng osv…?
YUC. Zink. Orangeriet. Strandbryggan. Humlan. Suppergården. Pocket.
YUC
– Har du haft någon typ av ålderskris/livskris? Kan du inte berätta lite om den i så fall, typ varför du hade det och hur du kom ur det?
Nä de har jag nog inte… Är riktigt nöjd med tillvaron och livet. Mådde inte så bra för ca två år sedan men det hade inget med ålder eller så att göra. Då var jag bara lite allmänt nere och ledsen. Men så är det. Livet går upp och ner helt enkelt. Jag sökte professionell hjälp till det.

bor du tillsammans med din kille? Om inte, har ni planer på att flytta ihop?
Nej det gör vi inte. Men vi är nästan bara hos mig. Han var ju borta i några månader i Norge och nu är det sommar men efter det bor vi nog ihop.

Du gjorde en video med en killkompis där del två skulle komma, men las aldrig upp….
Kan du inte lägga upp de klippet?
Nä det blev inget bra. Han flamsade bort det.
dasha.redgert

 

Bästa tipsen för att klara långdistansförhållande? Din blogg är hur bra som helst, älskar att du uppdaterar så mycket nu för tiden.
Tack!! Kämpar med det! Fick riktig nytändning när jag bytte här. Långdistans klarar man genom att INTE ha långdistans. hehe. Nä men skämt och sido.. Jag vet inte. Ge varandra mycket space tror jag är viktigt. Man måste förstå att man lever olika liv och kanske tom olika tider och att även fast man är nummer ett till varandra så kan man inte alltid släppa allt för att svara eller facetimea. Sådant tror jag är viktigt. Tålamod och ingen svartsjuka helt enkelt.

hur vet du att din nuvarande kille är den rätta? När insåg du det?
Hm det gjorde jag nog ganska snabbt. Kändes helträtt att gå från friends to lovers. 😉 Men just ögonblick vet jag inte. Är dålig på sådana detaljer.

Har du haft svårt att kombinera att hinna umgås med vänner och att ha kille?
Nä det tycker jag inte alls. Det gäller att prioritera. Plus att jag inte har något emot att kombinera.

1. Hur länge hade du känt din kille innan ni blev tillsammans?
Runt tio år mer eller mindre!
2. Han du åkte på resa med förra året som du träffade via någon dejtingsajt har du pratat eller träffat honom någon mer gång efter ni gjorde slut?
Nej varken träffat eller pratat en enda gång faktiskt. Såg honom på Way out West förra året men inte mer än så. Vi rör oss inte riktigt i samma kretsar.
3. Hur många barn vill du ha?
Ett eller två!
4. VIlket är det bästa sättet att träffa någon?
Gemensamma vänner. För då kan man snoka lite om honom… Men annars är det helt okej med dejtingsajter tycker jag!
5. Vad är det bästa med din kille? och det sämsta?
”Det bästa är att han aldrig har fel” sa han själv precis eftersom han sitter bakom mig just nu! hehe. Men bästa är väl att han är väldigt snäll och omtänksam… Sämsta är att han är lika envis och vill bestämma allt – som en själv. Blir en hel del krockar på den fronten.
6. Vad är det gulligaste du gjort för din partner? Och vad är det gulligaste någon gjort för dig?
Oj vad svårt att komma på bara sådär! Men en väldigt gullig grej var våran kräftskiva för två han styrde upp på sin balkong för oss i somras. Gulligaste jag gjort tror jag är att jag tog kontakt med hans kompis jag aldrig träffat genom FB och styrde upp så de skulle sitta bredvid varandra i Hammarbyklacken. Köpte säsongskort till honom i allahjärtansdag-present <3
7. Hur är din relation till Forni? Känner era killar varandra?
Vår relation är bra! Vi umgås inte mer än i sociala sammanhang. Japp våra killar känner varann men de är inte vänner liksom.
8. Känner din kille och Petras kille varandra?
Inte mer än genom mig och Petra! Men vi har ju varit uppe i Åre en vecka ihop och ätit några middagar ihop så de känner väl varann kan man säga?
9. Vilka är dina tre närmaste vänner?
Konstig fråga… Men de jag har på snabbuppringning på mobilen är följande:
Johan, Min kille, Mamma, Becca, Josef, Boudal, William, Petra, Margaux, Erik, Linnea och Molly.
10. Umgås du och Boudal lika mycket som förut?
Nä de gör vi såklart inte för att förut jobbade vi ihop och då blir det en annan grej. Men vi pratar några gånger i veckan i telefon. Och smsar och sådana saker. Bollar jobbrelaterade grejer mycket.
Dasha Girine & Daniel Boudal(1)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing kcal 9 news live stream

  newsmax.com live 2023-07-15 08:18:18 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. free horse racing

  pba live streaming free 2023-07-07 10:59:49 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Men folk… Skärp er! Att länka till ett av Michaelas blogginlägg och skriva att det handlar om Dasha. Hur kan man ens dra den slutsatsen?

  Linn 2015-07-13 17:10:49
  Svara
 • Tror många undrar om din och Fornis relation för att det känns så tråkigt om ni inte är vänner längre 🙁 tragiskt liksom när vänner glider ifrån varandra. Och att folk hetsar för att ni Böda lite halv verkar undvika att svara på frågor istället för att skriva, ”vi umgås inte längre men är inte ovänner” (vilket är förståligt). Känns sjukt att jag blir ledsen å era vägnar men ni verkade vara som systrar och det är alltid tråkigt att se personer gå skilda vägar, oavsett anledning 🙁

  Sara 2015-07-13 13:15:16
  Svara
 • Jag förstår att det kanske är jobbigt med alla frågor kring Forni. Jag tror många undrar vad som hände för att ni skrev ju texter om varandra ”föralltid ska jag älska dig”. Den där videon när ni går i Miami hand i hand vid stranden. Jag tror vi alla bara undrar hur hela vändningen tog plats (om inte det blir för mycket att svara på). Självklart får vänner glida isär, men i ert fall så var ni ju systrar i våra ögon, har du inte ångest över er relation idag?

  Asia 2015-07-12 13:08:09
  Svara
 • Vad tycker du om inlägget Forni har skrivit om er relation?

  http://www.forni.se/2015/07/10/om-att-ligga-somnlos/

  Anna 2015-07-12 10:07:22
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   haha! Det där inlägget handlar absolut inte om Dasha! Det finns faktiskt människor i våra liv som inte syns i bloggen. Folk…

   Dasha semestern ser fantastiskt ut. Hälsa Köhler. Puss!

   Michaela 2015-07-12 10:22:37 http://www.forni.se
   Svara
 • Saknar din och Michaelas podd!!! Saknar inte ni varandra? <3 ni verkade vara riktiga bff's ju 🙁

  Anni 2015-07-11 15:29:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!