Toscanas bästa köttrestaurang och Dry Martini

Eller man kan nog även säga topp tre bästa köttet EVER. Använder ni er av TripAdviser? Jag har bara kikat lite på den förut. Men denna resa har vi verkligen använt oss av denna tjänst och jag ska säga att de har inte gjort oss besvikna än. Allt från sevärdigheter till vad man ska beställa på vissa restauranger.  

 

Igår mellanlanda vi på detta hotell vi hittade ett extremt rimligt sista minuten pris på! Eftersom det låg mellan gården vi spenderade två dygn på och innan Agriturismon vi ska vara på i fyra dagar. 

   

   
    Började med en lite drajja – ”så det händer något” som min kille brukar säga. 

   
 Sedan letade vi upp denna resturang som hette Il Trovatore och beställde deras T-Bone Fiorentina som var absolut helt sinnessjuk. Den var så sjuk så jag åt tills jag inte kunde röra mig. De köper sitt kött från en gård i samma by endast tre kilometer från restaurangen berättade ägaren, som serverade oss. Köttet var verkligen en klass för sig. Och man åt det med endast olivolja och lite peppar. 

  
Heaven för en köttfanatiker som en själv. 
  
 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!