Agriturismo Assia Spa – hästgård 

Jag ligger några dagar efter i uppdateringen men jag antar ni är ok men att jag gått in i fullständigt semester mode. Ni vet när man varken har koll på dagar eller tider. Helt plötsligt har vi kommit till halva våran semester. Och då känns det som om vi varit iväg i en månad redan. Men tolv dagar är också mycket. 

När vi fick rummet så hade min kille fixat innan så det var rosor och bubbel på rummet <3 

Jag bokade en Agriturismo åt oss i tre dagar – som även skulle ha hästar i närheten. En original Agriturismo är en gård där all mat de serverar endast kommer från gården. Men denna hade skitit i det totalt och det vad pizza och pasta och sådan mat. Helt fine för oss men sedan var det mycket barn. Ni vet att jag älskar barn. Verkligen älskar. Men när de är 20 st och springer runt runt runt och tom springer in i en och hoppar på en i vattnet, ja då blev det för mycket tom för mig. Så vi checkade ut en dag tidigare. Dock var detta en hästgård! Så jag fick mig några ridpass och var överlycklig över det. 

   
    
Bikini från H&M

    
    

Skjorta från Gina Tricot och shorts från Levis.

    

Sjal köpt här nere, bikini Calzedonia och solglasögon från River Island.  


 
   
    
    
   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du är så HIMLA fin i dina sjalar på huvudet! Älskar det!

    cecilia 2015-07-16 10:39:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!