Italienarnas Visby? Båstad? Camaiore staden vi inte kommer besöka igen. 

Varje gång vi sätter oss i bilen så börjar båda sjunga på ”On the road again…”. 

Här är vi på väg till Camaiore. Sjal från Italien och solglasögon från Gina Tricot. 

 

Jag ÄLSKAR havet. Och stranden.  Men i denna stad så var alla solstolar förhyrda. Det var alltså en enorm stand. Flera kilometer. Och ovanligt djup. Men alla solstolar var förhyrda. Så vi fick ligga vid våran pool på hotellet och därför är jag inte förtjust i denna stad. Tjurade på den. Men goda Mojitos bjöd den på. 
    
 
Genom Tripadviser hittade vi en magisk fiskrestaurang. Pasta pasta pasta. Äter pasta som aldrig förr men hur fan kan man låta bli när man är omringad av människorna som uppfann pastan? Den är så god så jag får helt enkelt ta att jag inte kommer i alla kläder jag har med mig helt enkelt. 

   
   
Solglasögon från Triwa och bikini från Calzedonia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!