Imperial Palace hotel, Portofino 

Vi bor på ett helt underbart hotell här i Portofino. Förmodligen topp fem finaste jag bott på ever tror jag.

Finns även en pool men jag är ett mycket större fan av havet så vi håller till mest här nere. Även fast det är runt tusen steg ner. Kolla min senaste film på instagram så kommer ni förstå hur högt upp hotellet ligger (dondasha heter jag där). 

Vår första kväll åt vi på ett ställe som heter Skipper. Vi hade läst om deras lokala fisk som heter Marone som skulle vara fab. Det var den. Den var så pass bra att jag bestämde mig för att göra mitt första Tripadvisor inlägg. Hehe. Gav dem 5/5. Svärdfisken till förrätt var riktigt bra också. Men Marone levererade så att säga. 

     
     

  

   
    

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!