Hamburg och MALMÖ

Nu är vi nästan hemma (i skrivande stund hemma längesen men i bloggen). Vårt nästsista stopp blev Hamburg i Tyskland.

Vi bodde på Sofitel som är jättefina hotell. De tipsade oss om en resturang som låg på deras ”bargata”. Tyvärr fick jag inte med några bilder mer än detta då jag råkade bli pruttfull. Vi drack två Dry Martinis på hotellet och sedan tog vi en taxi till restaurangen.  Här viskar jag till min kille och säger att jag känner mig så full??? Vet inte vad som hände direkt. Vi drack två mojitos till (förstår inte varför?) sedan åt vi lass med mat. Man fick plocka egen rå mat och sedan var det en kock som stekte på detta åt dig.

Denna bild tog jag. Sedan gick vi på en bar men jag drack en vatten och insåg att jag var på tok för full för detta så vi vände om hemåt. Hehe. Tur det för dagen efter var vi inbokade på dubbeldejt!

MALMÖ!

Min killes föräldrar mötte upp oss här. Så vi bodde på samma hotell och avnjöt både en frukost och en middag med dem.

Vi bodde på Malmö Clarion Live och åt middag uppe i restaurangen på 25 (!) våningen. Den heter Kitchen and Table och deras råbiff var väldigt go. Ta er en tur förbi dem om ni har vägarna förbi. De har även en bar så går bra att bara kika förbi för en drink och fina utsikten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Gud så god råbiffen såg ut, har aldrig ätit (är lite för feg, hehe) men denna såg ju otroligt god ut!

    EnSofia 2015-07-30 23:24:12 http://www.ensofia.devote.se
    Svara
  • Ååh mitt älskade Malmö!! Är din kille skåning? 🙂

    Delia 2015-07-30 21:32:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!