Welomce to St Tropez 

St Tropez.
St fucking Tropez. 

Om detta ställe har man inte hört lite historier om.

Vi började våran första dag med att sola och bada i huset. På kvällen gick vi till en resturang som heter L’Opera. Skit kul såklart! Svin dyrt med. Och det får en ”såklart” också. Allting i St Tropez är riktigt dyrt. Vill man åka och göra av med snuskigt mycket pengar är St Tropez the place to be.

Det var roligt att man fick glittriga masker till middagen!


Sedan var det dans på stolarna OSV! Resten av bilderna kan jag inte visa upp från denna kväll. Man blir så svettig i 38 grader!! Vi gick iaf till VIP-Room och dansade tills klackarna inte bar oss länge.


BAGATELLE.

Detta är en afterbeachklubb. Extremt roligt. Söndagarna är den festen.

  


För att citera min andra halva ”Här är det full show”!! Man kan köpa champagne med olika teman. Tex Superman låten och så bär servitörerna en som Superman (man får utklädnad). Här har vi en annan sådan variant.  Extremt roligt påhitt.


  

När man ätit klart är det dans på borden! Varför är det så mycket roligare att festa dagtid? Jag älskar det.

  

Liten puss på min gurka.

Eftersom detta var en dagsfest åkte vi tillbaka till huset och dansade tills solen gick ner!

Min kille, jag och Dreijer satt vakna till sist och spelade gamla nostalgilåtar.

Sedan gjorde jag illa knät… Vet inte vad som hände riktigt. Jag stod helt still och lyfte det (lite som när en hund ska kissa) åt sidan så bara SMALL det till. Och nu haltar jag. Story of my life. Att halta. Så här ligger jag ensam vid poolen medans killarna var på en marknad jag väldigt gärna ville gå på.


Sista kvällen i St Tropez köpte vi hem kyckling och gjorde en sallad och kollade på filmen Focus med Will Smith. Riktigt bra var den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing cheltenham racing live stream

  watch newsmax live 2023-07-15 07:05:46 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. camarero youtube

  pba live streaming 2023-07-07 09:46:24 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Vilken drömresa du gjort!! Och vad fina ni två är tsm. Hoppas jag också träffar någon som man kan ha riktigt jälva kul tsm med, det är ju ändå det viktigaste i slutändan.
  Kram!

  Sofie B 2015-07-30 11:51:11
  Svara
 • Hej DASHA!
  jag lyssnade igår på dejtingpodden, och jäklar vad gött det är att höra din röst igen i poddformat!!

  Och då pratade du om att din blogg var en livsstilsblogg. Nu såhär efter semestern (din som man inget annat än kan bli väldigt avundsjuk på haha) så är det dags för många att börja ta tag i hälsan igen. Och jag hade tyckt det varit så roligt om du hade till hösten börjat skriva lite om det igen.
  Jag menar inte att du ska börja skriva en hardcore fitnessblogg. Men du tränade ju en hel del innan och hade varit kul att läsa om träning och mat (vilket vi vet att du brinner för) på ett mer avslappnat vis. Liksom det tänket du haft innan (tror jag, vill inte lägga orden i din mun) att liksom hälsan är bra att ha koll på men för att må bra är det ok att ta ett glas med några vänner på helgen.

  Okej, känner att detta kanske var en väldigt flummig kommentar!
  Vill poängtera att jag älskar din blogg som det är så vill inte ändra dig. Mer ha med dig på resan att återuppväcka kroppen inför en höst proppat med skola&jobb.

  Kram på dig!

  Emma 2015-07-30 11:09:18
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag ska verkligen ta in detta! Det är såklart as kul att please:a er! Jag vill skriva om det ni vill läsa. Så de ska jag absolut tänka mer på.

   dasha 2015-07-31 10:53:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!