Spice Girls 20 år

 

TÄNK att Spice Girls ska återförenas för en turné. Detta kan inte bli annat än episkt.

Älskar verkligen Spice Girls. De stod för starka kvinnor innan de själva ens förstod att de gjorde det. De representerar så mycket av min uppväxt. Lyxigt det var att få växa upp med dessa tjejer. Jag måste på gå en av deras konserter. Även om det betyder att jag måste åka till ett annat land. Men se dem är ett måste. No matter what.

Tyvärr kommer inte Viktoria närvara under turnen. Det sägs att hon vill fokusera på sitt klädmärke. Men det är bra stämning emellan dem. Igår la hon upp en bild på en Spice Girls mapp på Twitter och skrev :
Love my Spice Girls
<3 overload.

 


  
  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!