Restaurang Supper Gården

Har ni ätit på Supper? De finns både på Gotland, Åre och i Stockholm. Jag har besökt Supper många gånger. I torsdags hade vi dejtnight och då överraskade min kille mig med att boka bord där. Blev jätteglad eftersom jag inte ätit på Supper på forever.

Deras upplägg är smårätter och jag älskar sådana restauranger. När man kan dela och framförallt äta länge. Men jag blev besviken eftersom det var exakt samma meny som det alltid varit.

Jag är en ganska stor resturangkonsument så jag är med på att inte ändra ett vinnande koncept om det funkar för det gör det tydligen för det var proppfullt. Men personligen kändes det trist. Jag har ätit deras chili och ceviche så många gånger. Var ingen ny smakupplevelse. Och nya smakupplevelser är något jag jagar dagligen.

Dock ska de ha ett enormt plus för servicen. Extremt härlig tjej som serverade oss och även fast jag är världens mest krävande gäst så fick jag en salsa med extra chili (såg att kocken hackade upp åt mig och min lilla skål). Sådant gillar man. Man gillar krogar som är tillmötesgående.

 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!