Svar på frågor del 2

 

Hej,
När vill du ha barn? Hur många barn vill du ha? Hur gammal är du idag? Bor ni i hus eller lägenhet, du och din framtida man? 
Hur gör du med preventivmedel nu efter du har slutat äta ppiller? Har du gått ner något i vikt sen du slutade äta? var det länge du slutade med det?
Vad använder du för smink? hudvård? samt hårvård? Hur fixar du ditt hår en vardag?
Röker du? hur länge har du rökt?
Säg inte detta till min kille men skulle jag få bestämma när jag vill ha barn hade jag velat ha det IGÅR. Hehe. Men det har inte riktigt funkat i mitt liv än.
Jag vill nog ha två barn tror jag.
Idag är jag 29 år.
I framtiden bor vi i en lägenhet i stan men har ett sommarställe väldigt nära stan som vi spenderar mycket tid i.
Japp jag gick nog ner en del när jag slutade äta men det berodde på andra grejer. Som att jag rörde på mig mer!
Jag röker. Men röker extremt lite. Ca 1-2 cigaretter en vardag och sedan finns det inte Marlboro Mentol röker jag inte alls tex. För gillar bara dem. Inga andra mentol.
Kan göra ett inlägg med mina smink och hår favoriter!

dasha.spotlife.se_files_2011_03_bild-1108.jpg

 

1. Vad är ditt absoluta drömresemål?
Maldiverna hade man gärna åkt till.
2. Om du fick barn idag, vad skulle det heta? Både tjej och kille 🙂
SÅ HEMLIGT. Ni får veta tids nog.
3. Har du någonsin känt ångest, hur gör du för att hantera den?
Oh ja. Har haft och kan ibland ha mycket ångest. Men ångest bygger ofta på saker man inte gjort och skjuter upp. Dvs saker man mår dåligt av. Så bästa sättet att hantera ångest är ju att ta tag i det som känns jobbigt. Dock går det inte alltid lika lätt som det är sagt och då ska man söka professionell hjälp tycker jag. Det är inget farligt med ångest men man ska veta att det går att göra saker åt det.
4. Hur ser ditt liv ut om 10 år?
10 år? Wow. Då är jag 39… Har två barn. Ett lovebraclet. Heheh. Skoja! Jag vet inte. Men kör på med Helium gör jag i alla fall. I ett stort och ljust kontor. Har en massa härliga kollegor. Och så bekymrar jag mig mindre om framtiden. Många pusselbitar har hittat sin plats om tio år.
5. Vad gillar du mest hos dig själv?
Svår fråga. Men jag gillar mina bröst väldigt mycket. Och mina tår. Hehe.

 

Drömbröllop?
Tips på ställen i Sthlm? 🙂
Ställen att gifta sig på i Stockholm har jag inte den blekaste om. Inte varit inne på det spåret än. Men däremot är min dröm att gifta sig tre gånger (med samma kille såklart). Först ett klassiskt traditionellt bröllop. Med vita blommor längst gången och en stor fest. Jag ser mig själv gifta mig utomhus med vatten i bakgrunden och utomhus. Men stor fest efteråt! Alla nära och kära. Gifter man sig ung så har man mycket fler vänner att bjuda så jag tänker mig ett kalas med säkert 200 personer. SEDAN efter fem år vill jag förnya löftena. Men då åka med bara min man till Vegas och gifta sig där. Med en blinkande plastring. Sådan där enorm diamant som blinkar i regnbågens alla färger. Och efter tio år efter det vill jag förnya löftena igen men då ett litet intimt bröllop med familj och vänner på en strand. Barfota. Detta är mina drömbröllop!

vegas_brollop

 

Jag undrar lite hur intresserad du är av politik och ungefär hur du står. Hur ser du på jämställdhet och feminism? Har du någon idé på hur vi ska lösa situationer med hemlösa/tiggare i storstäderna? Vilka politiska frågor engagerar dig mest just nu och vad tycker du egentligen om regeringen och statsministern? 🙂
Jag tycker det alltid blir så dålig stämning i bloggen när man pratar politik så jag tycker vi hoppar det. Men jag vill att ni ska veta att jag är feminist och jag röstar på Moderaterna.

Och nu till lite ytligare frågor: vilka plagg i din garderob kan du inte leva utan? Vilka plagg/skor/väskor osv har du haft längst och använt mest genom åren?
Skulle inte kunna leva utan mina båda Louis Vuitton Neverfull, samt min Chanel. De används så flitigt hemma hos mig. Sedan älskar jag bootcut jeans. Trivs sämst i klänningar och kjolar.

Chanel

Jag fattar om du kanske inte vill prata om det men jag är också lite nyfiken på hur din relation till familjen ser ut, har du någon kontakt med din pappa eller någon på hans sida av släkten, typ farmor eller liknande?
Jag har jättebra kontakt med alla från min pappas sida förutom honom. Min faster och kusiner har inte någon kontakt med honom heller.

I sommartider…
Bästa sättet att bota baksmällan?
VILA. Dricka cola och äta och vila. Kroppen behöver återhämta sig.

Vad föredrar du att dricka en ute kväll?
Vodkaredbull och Champagne.

Godaste sommarfrukosten eller lunch?
Har snöat in mig på Gazpacho just nu så kan inte tänka på något annat men jag gillar fräscha sallader. Och är väldigt hooked på tomat och mozarella. Frukt är en trevlig frukost när det är riktigt varmt.

Vem är den mest kända i din telefonbok?
Oj. Jag vet inte. Har inga sådana superkända. Carola kanske. Kenza? Blondinbella? En massa komiker. Kommer inte på någon annan just nu!

Dina tre senast inkomna sms?
Från Josef: 
Bokade precis kl 14… kl 12 försvann med. Men nu är det bokat i alla fall. Kommer på din mail och sms. Pus och go’natt!
(Han bokade tåg till Göteborg och Way out West åt mig)
Från Maxinne: 
Jag har inte några hemma! D få jag hade hemma är utlånade till Jenny! Dagmar kanske har att låna ut!
(Vi har fått en soffa till kontoret vi ska skruva ihop och pratade om verktyg).
Från William:
Vi är ute hos Christian då på ön tror jag. Vi kommer inte vara inne i Göteborg tyvärr.
(Vi smsade om när vi skulle ses och ifall vi synkade nästa torsdag i Gbg).
William Värnlid & Dasha Girine
Tips inför en lyckad fest?
-Vad får man inte glömma?!

OJ vad många sådana här frågor jag får. Ska kanske köra en frågestund bara festrelaterade frågor. Men så länge så kan jag väl säga att en fest behöver detta:
– Bra musik (dvs alla öron ska vara nöjda inte bara den som skriker högst och därför får bestämma över Spotifylistan)
– Roliga människor! Blanda på här!
– Någon happening. Som tex, middag, slushmaskin med mojito, beerpong ETC.
hemmafest

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing gulfstream live horse racing

  pba live streaming free 2023-07-07 08:35:26 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Vilka bra svar!

  Elin 2015-08-10 22:34:10
  Svara
 • Dasha. Jag har läst din blogg i flera år och du är verkligen en förebild. Du är som den här storasyrran som man ser upp till och avundas, på ett bra sätt, vilket behövs i den här stundtals skeva bloggvärlden där allt är så polerat att man varken vet ut eller in. Du är så satans genuin och fin. Min högsta dröm är typ att ta en aw med dig. Hoppas du får en förjävla bra helg med extremt mycket chark och vin. PUSSSSS

  Josefine 2015-08-08 08:35:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!