Grolsch att Häktet.

 

Tjoho!

Precis innan semestern hade vi på Helium en middag på Häktet. Önskar verkligen jag inte vore allergisk mot Ostron. Ni minns min historia om Ostron?

För några år sedan blev jag extremt hooked på Ostron. Det var när jag lärde mig att äta dem. Och då åkte jag med min dåvarande kille till Paris i en vecka och jag åt ostron till förrätt både lunch OCH middag i fem dagar. Sjätte dagen kan vi säga att jag inte mådde riktigt bra. Tänk magsjuka x 100. Nästan så jag var helt avsvimmad i ett dygn. På den nivån. Sedan kom jag hem och så gick det någon månad och jag testade ostron på Riche – samma sak. Sedan väntade jag ett år och testade igen – samma sak. Men eftersom jag var ung och dum (runt 22 år) så testade jag en gång om året för att jag hoppades att allergin lagt sig. Men det har den inte. För några år sedan slutade jag testa. Inte så sugen på att må dåligt längre. Men ack så goda de är. Inget slår en Dry Martini och några ostron. Inget.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC JulianH_grolsch2 JulianH_grolsch4 JulianH_grolsch3 JulianH_grolsch5 JulianH_grolsch6 JulianH_grolsch1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej dasha! Ville bara säga att bloglovin inte verkar funka för din blogg 🙁 fick upp idag 10 olika inlägg för flera dagar sen! Började precis undra om du slutat blogga haha, hoppas det går att fixa 🙂 kram!!

    Anonym 2015-08-11 07:10:08
    Svara
  • Lyssnade på din och Michaelas podd igen nyligen och kom in på det avsnittet när du pratar om att du har ett skämt om en stomi-påse, blev så himla nyfiken på att höra den och undrar därför om du skulle kunna tänka dig att skriva den här 😉 haha stor kram och du ska veta att du är så himla bra!

    Madde 2015-08-10 15:33:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!