Bra stämning här i bloggen.

 

Idag ska det delas ut medaljer. Feta guldmedaljer ska ni ha mina älskade läsare.

Jag har tänkt på detta tidigare men inte reflekterat över det så mycket. Men jag önskar jag kunde skicka hem ett blombud till alla er. Varenda en som är här inne och kikar. Vet ni varför? Jo för att det är så himla bra stämning mellan oss. I kommentarsfältet gentemot mig och framför allt gentemot varandra. Det är väldigt sällan ni kallar varandra för fula ord och jag tycker ni är väldigt respektfulla gentemot mig. Även fast ni inte alltid håller med mig – och det behöver man ju inte göra. Men det är trevligt här inne. Det är härligt. Ni är härliga. Så tack! Stort tack till alla er.

Bild 2015-08-11 kl. 12.24 #3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!