Pedikyr på Bangerhead, Bästishäng och PIZZA

FREDAG:

Innan sommaren är det viktigt att göra i ordning sig själva men det är lika viktigt att göra sig ren efter sommaren. Så fort jag kom hem från vår semester bokade jag in en pedikyr och ansiktsbehandling på Bangerhead. Att bara gå i sommarskor sliter på fossingarna. I fredags fixade jag  dem och passade på att ta en bild med Thomas i deras nya SPEGLAR! Under sommaren har salongen genomgått ett ansiktslyft och tack för de nya selifspeglarna! Blir riktigt riktigt bra. Ska färga utväxten där imorgon innan Way Out West och då ska jag smattra av några fler bilder.

 

Efter jobbet åkte jag hem och bytte om sedan mötte jag upp Erik för dinner and drinks. Här är vi på Grodan.

Sedan åt vi middag på mitt älskade Pocket by P som jag saknat så? Mycket skitsnack gick åt också. Lyxigt att jag kommer få hänga med honom hela nästa helg också.

 

LÖRDAG:

Hela lördagen spenderades i sängen. Rörde inte en fena tills Becca sa att nu fick det vara nog och kom och hämtade mig på en moppe. Nostalgi att åka med Becca på en moppe genom Stockholm. Kanske dags att köpa en ny.

Vi delade på en rödcurry och tittade på Sommarkrysset. Sedan började vi dansa till Spice Girls och gjorde i ordning oss. Vår dans kunde man bevittna på min snapchat. Ni följer va? DONDASHA.

 


Eftersom det är sommar och det var en varm kväll bestämde vi oss för att promenera (sakta för har fortfarande ont i knät) till stan. Tog ett pitstopp på SUPPER. Bildbevis nedan.

Vi mötte upp CissiItaliano Bar och drack bubbel på uteserveringen till sent. Här gick det undan med mycket tjejsnack.

En liten drink på Ute!

… och skratt! 🙂

  SÖNDAG: 

Gjorde jag det jag gillar mest. Ingenting. Plöja serier och bara ligga i sängen. Vila knät efter helgen osv. Just nu har jag precis sett klart The Killing och Orphan BlackNetflix. Rekomenderar båda men Orphan Black är sinnessjukt bra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!