Wonderwater och färgning av utväxt.

Jag har två saker att berätta för er. Den ena är att se upp med vad ni äter och dricker. Jag önskar alla vore mer utbildade i att läsa innehållsförteckningar. Inte för att det är svårt men för att INGEN GÖR DET. Finns många drycker på marknaden som man tror är nyttig pga namnet men innehåller dubbelt så mycket socker som tex Coca Cola. Det är hemskt. Vet många som tycker det känns grisigt att dricka en cola på morgonen men har ingenting emot att dricka någon annan dryck som smakar saft men har ett nyttigt namn. Man lurar ingen annan än sig själv. Dessa vitamindrycker är bra dock. De innehåller inget socker men innehåller riktiga vitaminer och mineraler. Så tänk på vad ni stoppar i er mina vänner.

 

Förra veckan var det pedikyr och ansiktsbehandling på Bangerhead. Denna vecka är det färgning av utväxten. Och fräscha upp håret lite allmänt. Blivit väldigt gult av solen och havet. Man ska ju ändå till Göteborg och Way Out West imorgon och visa upp sig. 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!