Way Out West 2015

Vilken helg hörrni. Har ni haft en fin helg? Det har jag. Minst sagt, så att säga.

FREDAG:

Vi börjar med att visa gulliga lilla huset jag satt utanför och spelade in webb-tv en snutt om dagen. Ni ser det här nedan:

 

Det var mittemot scenen DUNGEN. Tack snälla RBMA Radio UP NORTH för att jag fick komma och gästa er.

Här är vi och kikar på KYGO i tio minuter. Sedan dissade mina vänner honom och vi åkte hemåt för att byta om inför kvällen.

 


Jag bodde på Clarion POST och de har väldigt fin utsikt. Här tar jag en bild när det tas en bild på Walter.

Introducerade killarna till torrschampo. Extremt kul.

 

Hissen på POST. Där har man inte tagit några selfies genom åren.

Vi åt middag på en resturang som heter TOSO. Den var absolut helt sinnessjuk. Vi åt någon form av avsmakningsmeny där det kom in massa rätter och alla delade med alla (vi var ett sällskap på ca 15 stycken). Det var så gott. Det var asian fusion och det är den absolut bästa maten jag vet. Måste nog säga att TOSO visade sig vara en av de bättre restaurangerna jag ätit på i Sverige. Tyvärr var detta den enda bilden jag tog där inne. Detta är Salvan. <3

 

Efter middagen var det marathon på att besöka de hemligaste och mest spektakulära festerna. Denna var så hemlig så man fick veta om den samma kväll. Några timmar innan de öppnade. Så flott. Här kramas Salvan och Josi.

Man fick badkläder och handdukar och tillgång till en pool när man kom upp. Efter detta besökte vi en fest en bit utanför Göteborg som SONY hade. Riktigt fett att fler och fler börjar förstå storheten i hiphopen istället för att det alltid bara ska handla om housen. Sonys fest var nog det roligaste jag gjorde på hela Wow. Därav uteblev det en endaste bild därifrån. Men det var en lagerlokal och kändes som en svartklubb. Riktigt lyckat.

 

LÖRDAG:

Jag började lördagen med att möta upp Maggan och Forni. OBS att jag lånat en del bilder av Margaux. Hon är så duktig och oblyg på att ta bilder. Älskar det. Besök hennes blogg. Hon uppdaterar ungefär 10000000 gånger om dagen. True Story.

Vi åkte till Warners fest de haft flera år i rad tillsammans med Salvan! Det var kul. Många man kände och bra förfest för att komma igång för dagen. BRA WARNER <3

På Warner hängde vi i bloggäng. Det gör man alltid bara att personer byts ut till och från. Förlåt för dålig bild Katrin men den andra jag har på oss har jag en sjuk kameltoe och det handlade om dig eller mig… <3

När festen började ta slut åkte vi till omrädet! Här är en bild jag tog till min mamma och skrev att jag mår bra.

Denna bild på mig och Freddan skickade jag till Becca och sa att vi saknade henne.  Det var deppigt att göra WOW utan min bästa wingwomen.

Ludde, jag och Maggan!

Givetvis var jag tvungen att springa på damernas när en konsert började så när vi var framför scenen hoppade Maggan upp på Marc’s axlar och letade efter alla andra. Vi hittade dem inte 🙁

Sedan var det dags för klädombyte! Ännu en selfie i hissen på POST.

Här är vi på YAKI DA och dricker hotshots med Josi. De har en kaffebar inne på den klubben.

Fredagen avslutade vi med dans på Backstage. Här är jag med några älskade bloggläsare jag fick finaste/glittrigaste mobilskalet av.
TACK!!!!!!!!!


  LÖRDAG:

På lördagen hade min kompis Damon en fest som kallades för DAYHEMPort de Soleil. Det var högpunkten för hela WOW. Och varit de senaste fyra åren. Ingen gör en fest så bra som Damon. Tack för det. Detta är tyvärr den enda bilden från den dagen. För jag var hemma vid nio och sov som ett barn. Eller tant. Men ni vet. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!