Tacos en måndag mitt i livet.

”Morsgris”. Minns ni det ordet? Jag är en riktig liten morsgris. Ibland vill jag tom krypa upp i knät på min mamma och krypa in. Även fast jag nuförtiden är större än henne. Men efter att inte träffat henne på nästan hela sommaren (hon var och hälsade på våra kusiner i Canada innan jag åkte på min resa och vi gick om varandra med två dagar) så bestämde vi att hon skulle sova hos mig några dagar denna vecka. 

Jag önskade tacos till middag och så fick det bli. Med ananas till denna gång! Spännande va. Hehe. Tydligen en viktig ingrediens på mångas bord. Så det testade vi. 

Vad är eran favoriträtt? Jag har egentligen flera. Olika genre. Men vad jag längtat mest efter i sommar är just tacos. Annars älskar jag carpaccio, riktigt bra köttbit. ”Asian fusion”-restauranger ligger riktigt varmt om hjärtat. Och i stort sett allt som innehåller chili, koriander, lime och vitlök. 

   
   

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! watch live horse racing online free

  pba live streaming 2023-07-07 07:15:20 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Varför skriver du inte när inläggen är sponsrade? Du har ju fått exakt samma bud som massa andra bloggare

  Sofie 2015-08-20 09:53:54
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Undrar samma sak. Känns inte alls trovärdigt, och inte kul att läsa, när man vet att det inte var ett spontant infall att prova ananas i tacosen… Bara ett köpt inlägg.

   Nellie 2015-08-24 00:28:16
   Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Tänkte precis samma! Jag tycker det är roligt att läsa oavsett bud eller inte, men lite transparency är ju bra! Kunde ju sagt fick ett bud från x så jag lagade det, hade inte gjort inlägget sämre, snarare bättre. Jag hoppas du gör det i fortsättningen Dasha 🙂

   Vickan 2015-08-20 12:56:43
   Svara
 • Banan!!! Sååå gott i tacos! Haha många rynkar på näsan men ändrar sig så fort dom smakar:) spec till hårda skal

  Michelle 2015-08-18 21:29:59
  Svara
 • Testa att ha i hackade gröna oliver! Mums!!

  Sofia 2015-08-18 17:05:33
  Svara
 • Hej Dashis. Hur mår du egentligen? Mår du bra? Vad händer i ditt liv? Känns som att mycket händer..

  Oavsett. Vill bara skicka största största kramen till dig <3 Du är GENUIN! <3

  Maggie 2015-08-18 16:12:47
  Svara
 • Mozarella måste man ha till tacos! Tips tips tips!!!

  Lilla P 2015-08-18 12:36:43 http://lillap.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!