Dagens i nya spegeln på kontoret.

Vart tar dagarna vägen? Förstår absolut ingenting. Känns som om alla dagar går i ett. Vad har jag åstadkommit idag egentligen? Jag har varit på två möten. Ett med en kompis. Det är roligt när man kan jobba ihop med människor man tycker om. Hoppas jag får en kompis-offert också. Hehe. Sedan hann jag med en visning. Givetvis gick jag på DAGMAR (eftersom vi hyr ett rum av dem). Det var mycket fint. Längtar till våren redan. Hehe.

Nu börjar även vårt kontor bli helt. Eller det är faktiskt helt klart nu. Ska ta några fina bilder till er imorrn så ska ni få se. Vi gick verkligen in med att vi ville inreda det så det var mysigt och härligt. Så man ville vara här och jobba sent. Så vi kunde ta hit kunder och ha möte på kontoret. Ni ska få se!

Detta hade jag på mig idag:

Zara – Skjorta
Gina Tricot – Byxor
Nelly – Skor

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!