Calle Schulman, he made me.

Vi börjar med bilden nedan. Den togs precis efter att jag varit på intervju hos CalleHardhat. Eller då hette prdouktionsbolaget Metronom Digital Media. Mitt i min hjärtekross kände jag att jag ville ändra livet (klassiskt). Så jag öppnade datorn och skrev ett mail till Calle som jag följt på sociala medier ett tag att jag ville praktisera hos honom.

Bild 3(1)

Jag vet inte vad men något gjorde jag rätt för jag började min praktik hos dem bara någon vecka senare. Det var en rolig och hård skola. När vi på Helium sökte praktikanter innan sommaren fick jag många hårda och otrevliga kommentarer att praktik är slavgöra och varför jag inte anställer istället och att det bara var fel av mig. Då jag talar av egen erfarenhet vill jag säga att det är skit ni sysslar med. Praktiken hos Calle (och Mats) gav mig så mycket. Jag lärde mig att ta ansvar, hantera stress, projketleda och mycket mycket mycket mer. Framförallt så kom jag i kontakt med många människor tack vare Calle. Människor som jag än idag är bekant och är högt uppsatta på stora företag. Bekantskap är ALLT inom business. Det är en genväg in. Jag har Calle att tacka för mycket.

 

Igår åt vi lunch på Pocket och pratade just jobb. Roligt att han ska göra ett jobb för mig nu. Gamla chefen. Tack för allt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tycker så mycket om din blogg Dasha! Och så saknar jag er podd, så härlig den var! Uppskattar inlägg som dessa, dom är inspirerande så gärna fler sådana!
  Kram till dig

  Johanna 2015-08-30 14:10:25
  Svara
 • Hej Dasha!! Jag har en undran, du verkar ha ett sånt himla hälsosamt tänk kring mat, har du alltid haft det? Stockholm känns mer ytligt än den lilla staden jag bor så de känns som de är mer press att vara smal och hälsosam. Har du aldrig känt den pressen? hur har du fått den balansen?
  Skulle uppskatta svar, du är kick ass grym!!

  Sandra 2015-08-26 21:06:30
  Svara
 • Jag gjorde praktik i Berlin en sommar inom digital marknadsföring. Det kändes som ett jobb och jag lärde mig mycket! Praktik är inte att underskatta 🙂

  Sandra 2015-08-26 17:04:07 http://www.sandraajax.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!