Justin Bieber – What do you mean?

Men snälla kan alla mina Justin Bieber fans come true! Kom fram! Längst fram i ledet.

Men okej kan vi vänligen ta en sekund och diskutera i kommentarsfältet? Hur tror ni denna skiva kommer vara? Jag tror han vuxit ifrån det ”barnsliga”. Även fast jag gillar det. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att han ”vuxit” tillsammans med sina fans (oss) och därför börjat göra lite mognare musik. Jag ser framför mig mer hiphop och rnb. Tex låtarna han gjort med Usher, Ludacris och Nicki Minaj. Dröm collab vore Snoopdog, PiaMia, Jamie xx, Rihanna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place gulfstream park horse racing

  newsmax com live 2023-07-15 04:06:12 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Älskar Justin Bieber!! Och älskar what do you mean! Tycker han blir bättre och bättre!

  Tack för en härlig blogg, följt dig länge nu 🙂
  Kram!

  Lisa 2015-08-31 14:51:55
  Svara
 • älskar Biebz nya låt och har tydligen lyssnat på den lite för mycket under helgen enligt mina närstående, kan man lyssna för mycket ens?! hoppas han kommer tillbaka och spelar i Sverige snart mvh true_belieber91

  Lilla P 2015-08-30 13:58:27 http://lillap.devote.se
  Svara
 • Älskar Justin och är en äkta Belieber!! Gillar verkligen What do you mean!

  Therese 2015-08-28 16:17:51
  Svara
 • Brukar (tyvärr) aldrig palla kommentera men måste let u know att du inte är ensam bieber fan!! ohhh fast jag älskar gamla goa Baby och de tidiga tramslåtarna. Det rycker i dansfötterna och jag är glad att jag vuxit ifrån att vara musiknazi och megapretto. Tror det var Bieber som lät mig släppa loss!

  MEN HALLÅ?! Ser ni inte att det är Ryan Scheckler i videon!!?? Bara jag som sett på MTV:s alla härliga amerikanska serier som Life of Ryan, Laguna Beach, The Hills?! Smask!!! Bra låt, vill bara gunga på gumpen här på kontoret och titta på älskade smaskgubben Ryan..

  En annan sak Dasha: Följt dig i.. Ja.. Hur länge har du bloggat?? Stört många år iaf och på senare tid så har du verkligen vridit opp på kvaliten! Jättekul och bra inlägg, märks att du verkligen JOBBAR för att det ska bli bra! Kikar in här flera gånger om dagen för att ge dig bra statistik!!!! 🙂

  Vikkis 2015-08-28 11:41:24
  Svara
  • Svar på Vikkiss kommentar.

   Åh men åh tack tack snälla! Jag försöker verkligen. Blev irriterad på en blogg jag läser som slutade engagera sig och då kände jag lite att det måste va så NI känner mot mig.

   Men ja. Men Ryan var så gullig när han var liten men nu… Not so much. Hehe.

   dasha 2015-08-29 11:55:15
   Svara
 • Alltså tycker att What do you mean är jätte bra men vill verkligen ha några låtar på plattan som är som All that Matters och Hold tight, alltså mer rnb. Men det mesta bieber gör är ju dröm ändå. MEN DRÖMMEN ÄR JU ÄNDÅ PIA MIA…. alltså tänk dom två…. mums

  Rebecka 2015-08-28 11:40:37
  Svara
 • ALLTSÅ. Jag dör för den här låten. VMA’s på söndag också?!?!? Tror att det blir mer som Where Are Ü Now (tyvärr för din del Dashi) men drömmen är ju mer rnb. Tror att det blir för svårt för honom att köra ren hiphop även om han älskar det. Tänk Pia Mia, Drake och sen en comeback med Usher… Drömmen!!!

  Cornelia 2015-08-28 10:55:57
  Svara
 • A HUGE BIEBERFAN COMING THROUGH HERE. Nej men asså denna låten är såååååå bra. Tror verkligen denna platta kan bli riktigt bra, hoppas han gör en till collab med Drake. GUD är så taggad på hans framträdande, comeback(!!!!) på VMA:S.

  Åh Bieber <3

  Maggan 2015-08-28 10:35:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!