Grisslehamn, Monopol och Kräftskiva.

FREDAG:

Började fredagen med att besöka systemet och handla lite gott gott. Jag hade fått min älskade Delikatessbox under dagen så den fick följa med också.

På mig hade jag:
Karl Lagerfelt  – Solglasögon
Gina Tricot – Skjorta
Zara – Kjol
Acne – Skor
Stella McCartney – Väska

Till middag blev det tacos. Jag gjorde egen salsa och gucamole som tyvärr blev jätteäcklig. Så tråkigt. Men sådant händer 🙁


Erik gjorde också quesadillas (recept när jag gjorde quesadillas hittar ni här). Middag blev sen så när killarna började spela FIFA gick jag och la mig. Det var tacohej redan vid elva för min del.


LÖRDAG:

Ni som följer mig på SNAP (dondasha) såg en rolig film på Erik och detta ägg. Men jag skulle assistera honom i köket inför frukosten och råkade tappa det i golvet.


När jag vinklade mobilen mot mig och tog denna bild…


Så log Alex sitt bredaste leende och jag föll ihop av garv. Han trodde jag tog bild på honom!!! Hehe inte umgåtts med en bloggare så mycket antar jag. Så jag tog en bild på oss tillsammans lite senare.

På förmiddagen var det strålande väder så vi låg och pressade ganska länge.

Liten selfie med min älskade kompis Erik.

Killarna spelar hockey.


Till lunch grillade vi kyckling och åt sallad till. De som känner igen denna tröja vet vilken nostalgi det är att se den.


Grilla kyckling är så himla gott. Förstår inte varför man alltid tänker kött kött kött när man ska grilla. Älskar grillad kyckling.


Det var vi fem och Eriks bror John som var ute på landet.


Vi har ett ganska stort event på gång så jag var tvungen att jobba några timmar i lördags. Men det gjorde inget. Är glad att jag har ett eget företag och tog lite sovmorgon imorse FÖR ATT JAG ÄR MIN EGNA CHEF OCH GÖR VAD FAN JAG VILL.


På kvällen vankades det kräftskiva! Jag gjorde min berömda Västerbottenpaj och den var så god så alla ba smällde av så att eh… Skoja. Men den blev riktigt bra. Ni får recept strax. Fotat av steg för steg åt er!


Ett tips är att servera kantareller på västerbottenpajen som en förrätt. Blir lite martigare då.
Så mycket gott på en och samma gång. Eftersom detta inte var någon krökskiva så fokuserade vi på mycket mat. Vi köpte fem kilo kräftor. På fem personer (sista åt inte kräftor).


Givetvis var det för kallt för att sitta ute. Men det gjorde vi ändå. Med två tjocktröjor och fårullstofflor. När det blev oumbärligt gick vi in och spelade Monopol.Tydligen tog jag inte en enda bild under söndagen men den spenderades i soffan på landet och sedan i sängen hemma eftersom jag blev något fruktansvärt åksjuk på vägen hem i bilen och var helt orörlig under hela kvällen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!