Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Grisslehamn, Monopol och Kräftskiva.

FREDAG:

Började fredagen med att besöka systemet och handla lite gott gott. Jag hade fått min älskade Delikatessbox under dagen så den fick följa med också.

På mig hade jag:
Karl Lagerfelt  – Solglasögon
Gina Tricot – Skjorta
Zara – Kjol
Acne – Skor
Stella McCartney – Väska

Till middag blev det tacos. Jag gjorde egen salsa och gucamole som tyvärr blev jätteäcklig. Så tråkigt. Men sådant händer 🙁


Erik gjorde också quesadillas (recept när jag gjorde quesadillas hittar ni här). Middag blev sen så när killarna började spela FIFA gick jag och la mig. Det var tacohej redan vid elva för min del.


LÖRDAG:

Ni som följer mig på SNAP (dondasha) såg en rolig film på Erik och detta ägg. Men jag skulle assistera honom i köket inför frukosten och råkade tappa det i golvet.


När jag vinklade mobilen mot mig och tog denna bild…


Så log Alex sitt bredaste leende och jag föll ihop av garv. Han trodde jag tog bild på honom!!! Hehe inte umgåtts med en bloggare så mycket antar jag. Så jag tog en bild på oss tillsammans lite senare.

På förmiddagen var det strålande väder så vi låg och pressade ganska länge.

Liten selfie med min älskade kompis Erik.

Killarna spelar hockey.


Till lunch grillade vi kyckling och åt sallad till. De som känner igen denna tröja vet vilken nostalgi det är att se den.


Grilla kyckling är så himla gott. Förstår inte varför man alltid tänker kött kött kött när man ska grilla. Älskar grillad kyckling.


Det var vi fem och Eriks bror John som var ute på landet.


Vi har ett ganska stort event på gång så jag var tvungen att jobba några timmar i lördags. Men det gjorde inget. Är glad att jag har ett eget företag och tog lite sovmorgon imorse FÖR ATT JAG ÄR MIN EGNA CHEF OCH GÖR VAD FAN JAG VILL.


På kvällen vankades det kräftskiva! Jag gjorde min berömda Västerbottenpaj och den var så god så alla ba smällde av så att eh… Skoja. Men den blev riktigt bra. Ni får recept strax. Fotat av steg för steg åt er!


Ett tips är att servera kantareller på västerbottenpajen som en förrätt. Blir lite martigare då.
Så mycket gott på en och samma gång. Eftersom detta inte var någon krökskiva så fokuserade vi på mycket mat. Vi köpte fem kilo kräftor. På fem personer (sista åt inte kräftor).


Givetvis var det för kallt för att sitta ute. Men det gjorde vi ändå. Med två tjocktröjor och fårullstofflor. När det blev oumbärligt gick vi in och spelade Monopol.Tydligen tog jag inte en enda bild under söndagen men den spenderades i soffan på landet och sedan i sängen hemma eftersom jag blev något fruktansvärt åksjuk på vägen hem i bilen och var helt orörlig under hela kvällen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Alltså Erik (smiley med hjärtögon)… Hur får man en dejt med honom egentligen?

  Martina 2015-09-10 15:46:10
  Svara
 • Vet inte om du läser kommentarerna på lite äldre inlägg, MEN, vad är den där tomatblandningen? Den som ser ut att innehålla koriander? Blev väldigt nyfiken för ska äta pulled pork tacos imorgon och de skulle nog vara himmelskt gott med den där ”salsan”, recept snälla!! <3

  FRIDA 2015-09-08 00:10:43
  Svara
 • OMG det där är alltså en OITNB-tjocktröja??? Vart har du fått tag på den?!?!?! Tusen kramar

  L 2015-09-02 21:33:52
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Haha fick en skickad till mig inför premiären av säsong ett för typ flera år sen :p

   dasha 2015-09-02 21:46:45
   Svara
 • Åh kräftor <3<3

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2015-09-01 07:44:02 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • DASHA du är så otroligt jävla vacker!

  Emelie 2015-08-31 22:59:52 http://emeliestankar.for.me
  Svara
 • Outhärdligt, inte oumbärligt

  Anna 2015-08-31 22:40:57
  Svara
 • Förlåt ifall de känsligt men är så extremt nyfiken, har du och din kille gjort slut ? Mycket tråkigt isåfall då ni verkade så bra ihop! Hoppas du mår bra ❤️❤️❤️

  Michaela 2015-08-31 21:17:32
  Svara
 • Men jisses vad avundsjuk jag blir på att du har såna snygga och uppenbarligen mysiga killkompisar.

  Malin 2015-08-31 20:58:18
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!