”En vacker dag är det den generationen som kommer bossa över dig”.

Igår: 

Igår vart jag bjuden på tacos av min älskade vän William. Det är så skönt att umgås med människor som ger en så mycket energi. Vi pratade mycket om energigivande och energikrävande människor. Efter två glas rödvin och mat i magen studsade jag därifrån mina 500m hem och satte på Paradise Hotel. My oh my. Någon här som såg? Givetvis gjorde ni det. Det är så hemskt bra. Hemskt, hemskt bra. Längtar redan till ikväll.


Idag:

Idag var man uppe tidigt… Hehe. Åt frukost med AnithaBrillo. Avverkade ett mindre skvallermarathon och fick höra allt om hennes resa till Uganda med Plan Sverige. Tungt. Och verkligt. Hon ska dra ihop ett gäng vänner som ska hjälpa två tjejer där nere med sin utbildning. Det kostar 9000kr och respektive 7000kr (den ena hade redan pluggat ett år). Då kommer de få en utbildning och bra jobb. Slipper bo i en hydda och kommer faktiskt få ett bra liv. För jobben finns. Men pengarna till utbildningen finns inte. Jag hoppade givetvis på. Även fast jag aldrig haft det sämre ekonomiskt som jag har det nu (även fast Helium går med vinst varje månad så tjänar vi inte några pengar än) så kan mina 1000kr rädda en hel familj. Anitha kommer sätta in pengarna på skolan på en gång i tjejernas namn så det är 100% att det är det pengarna kommer gå till.

Vad mer? JO. Det var roligt att hon berättade att när det vankades Glamourama så jobbade hon med programmet på TV3. Hon var alltså Michaelas chef. Idag bloggar hon på Familjeliv (som ägs av Stampen som i sin del även äger Devote bla) och där är Forni bla ansvarig för alla bloggare. Så idag är Forni hennes chef. ”Glöm aldrig att vara snäll mot de som är under dig. En vacker dag är det den generationen som kommer bossa över dig”. Det är något jag tog med mig från frukosten.

Vilken härlig tisdag vi har idag. Trots regnet utanför mitt fönster är jag väldigt glad idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh så klokt sagt! Det ska verkligen jag också ta med mig.
  En helt annan sak.. Det var längesedan man såg din kille skymta i bloggen? Hoppas att allt är bra. <3<3<3

  Johanna 2015-09-01 16:36:09
  Svara
 • Så gullig Dasha!!!!!!!!

  margaux 2015-09-01 14:48:36
  Svara
 • Du är så fin Dasha. Älskar att läsa din härliga blogg!!

  sara 2015-09-01 11:58:27
  Svara
 • Vad fint av dig att skänka pengar även om det inte är så bra ställt hos dig, karma will give it back to you 🙂

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2015-09-01 10:45:33 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️

  Anitha 2015-09-01 10:27:58 http://Anithaschulman.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!