Hemmakur mot hosta

 

Som resten av stan har jag dragit på mig en riktig förkylning. Vet inte om det beror på att man fortfarande sover med öppet fönster och inte riktigt insett att det är kallt om nätterna eller att jag gick i kjol hela förra veckan. För dagtid var det ju ändå ganska varmt förra veckan men om kvällarna blåste det in kallt under kjolen. Så nu sitter jag med helt igentäppt näsa och hosta. Och känner mig svag i huvudet pga allt snor. Gränsfall till feber.

Men jag tror på att man kan vätska ut vissa sjukdomar! Speciellt förkylning. Så både igår och idag har jag druckit litervis med vätska. Det har varit juicer med ingefära och vatten osv. Men starkast tror jag på färskpressad citron och ingefära. Givetvis i varmt vatten man kokat innan. Det tror jag på. Detta är mitt femte glas för denna kväll här hemma.

Ut med er baciller!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!