Säljer min bästa ägodel. 

 

Jahapp. Då var det dags att sälja.

Har tänkt på detta och det har grott i mig ett tag men i måndags sa jag det för första gången högt och samtidigt smsade jag min mäklarkompis och sa att nu var det dags. Grejen är den att jag älskar min lägenhet. Den är verkligen fantastik på alla sätt och vis. Jag har ju renoverat den till hur jag vill ha den. Så den är väldigt mycket Dasha.

Men däremot är det ensamt på Kungsholmen nu. För några år sen hade jag runt sju vänner som bodde i en radie av fem minuter ifrån min port. Men nu har jag inte en endaste kvar. Becca och Boudal är närmst men det är fortfarande runt 15-20 minuter till dem. Så nu har jag bestämt mig att mitt liv flyttas till Östermalm. Börjat kika på lägenheter. Ska på visning på måndag. Spännande va!

Konstig grej jag upptäckte med Östermalm nu när jag börjat tänka på det. Typ inga lägenheter som har badkar…? Alltså inte en enda av de jag tittat på. Den jag ska se på måndag kan jag ev ställa in ett badkar i. Vi får se helt enkelt. Det är mitt enda krav. Och öppen planlösning.

 


  
  


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tror jag har hittat din framtida lägenhet (om du kan stå ut med att jag flyttar in?). Den är såklart way out of league men man kan väl få drömma lite!?
  http://www.esny.se/sv/object/images/–625333

  Josefine 2015-09-05 17:26:32 http://josefines.devote.se
  Svara
 • Jag bor ju nära dig…

  KIKI 2015-09-04 11:10:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!