Är så trött på er just nu.

 

 

Är så trött på livet just nu.

Hela förra veckan älskade jag livet och var så extremt överlycklig över absolut allting. Sedan blev jag besviken och upprörd i fredags och sedan har det bara gått utför. Feber igår och ont i örat idag och hostar till kväljningar.

Ingen mat är god. Igår åt jag två kakor och drack 10L te och vatten. Nu kom jag precis från affären och ingenting tilltalade mig. Absolut ingenting. Började gråta bakom solglasögonen och tog någon kyckling med en sallad ur charkdisken för att jag måste få i mig något tänkte jag. Smakade givetvis skit.

Och sedan läste jag era kommentarer till inlägget nedan. Ni får ju bara ta och kamma er. ”Du är köpt”. Alltså står ju klart och tydligt ”DETTA ÄR ETT SAMARBETE”.  Naturdiet är inte onyttigt, de innehåller vitaminer, mineraler och fibrer och är ett bra mellanmål!

Och jag gillar Naturdiet. <3

Bild 2015-09-08 kl. 13.09 #2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • For the reason that the admin of this site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents. kcal news live stream

  newsmax.com live 2023-07-15 02:55:53 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. fiba basketball live

  pba live streaming free 2023-07-07 04:44:57 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Hej,

  Jag var en av dem som kommenterade ditt Naturdiet-inlägg. Anledningen till det var väl främst att bloggerskor är förebilder för många unga tjejer, och den här (ibland dolda) reklamen påverkar deras val. Det görs reklam för saker som inte är helt okontroversiella t.ex. ”laserfiffi”, Natural Cycles osv. Jag ogillar det och tycker inte det är särskilt ansvarsfullt. Men jag avskyr det här näthatet som finns, och anonymiteten gör att folk slänger ur sig hårda ord. Det var verkligen inte meningen att göra dig ledsen! Det var fenomenet bloggreklam jag egentligen reagerade mot. Men det är skillnad på handling och person! Jag har älskat din blogg annars skulle jag inte läst den! 🙂 Men det har utvecklats till reklamtavla snarare än blogg numera, så jag kommer faktiskt sluta läsa den nu. Med det sagt önskar jag dig lycka till i ditt fortsatta bloggande, finns säkert många som kommer älska din blogg både med och utan reklam 🙂 <3

  Anna 2015-09-13 10:49:52
  Svara
 • underbara människa! livet suger o ibland måste man låta det göra det. däremot är det inte ok med människor som passar på att gotta till sig när det väl händer.
  jag har läst din blogg länge o du är en sådan stark o härlig person! jag såg dig på stan för ett tags sedan o ville bara gå fram o ge dig en stor kram men det kändes lite konstigt 😉 såhär kommer den! livet är inte ljust varje dag men bakom molnen väntar solen. <3

  åsa 2015-09-09 09:40:28
  Svara
 • Tycker verkligen inte att du ska ta åt dig av kritiken för ditt sponsrade inlägg. Du är så grym och vissa människor kanske inte förstår sånt här men då är det deras issue!! Usch för sånna människor! Och så himla tråkigt att du ska behöva läsa sånt. Du är bäst! Fortsätt med det, vi andra stöttar dig! KRAM

  Louise 2015-09-09 00:46:19
  Svara
 • Men. När när när ska fölk förstå att det är sponsring som gör att härliga bloggar och podcasts existerar? Scrolla förbi om det är så helvetes jobbigt att läsa. Jag har svårt att tro att de som skriver att du ”sålt dig” går till sina jobb gratis. Yeez. PUSS dashi

  Emma Sjösten 2015-09-09 00:12:42
  Svara
 • Fast nu handlade det ju inte om att du skulle ha gjort smygreklam. Det står att det är ett sponsrat inlägg ja – men det kändes väldigt konstlat och inte du. Läser man din blogg så märker man det = det känns inte trovärdig för fem öre. Inte ett inlägg varken du eller Naturdiet vinner något på. Eller ja du får ju pengar – men tappar kanske läsare.
  Och alla ni som kör med avundsjuka-kortet så fort man ifrågasätter en bloggare. Ge er. Kom med något mer kreativt.

  Nellie 2015-09-08 19:37:15
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   +1 på den. Är inte det minsta avundsjuk, har ett toppenjobb själv – trist att man inte ska kunna ge en bloggare feedback utan att det tolkas som avundsjuka. Jag tänker att du borde se det mer som ett jobb Dasha, och kritiken som kritik mot jobbet, inte mot dig som person. Vi läser ju din blogg för att vi gillar dig, men ibland så måste man kunna ge negativ feedback också – så är det med jobb, ibland får man positiv kritik, ibland negativ – bara att lära sig av det och gå vidare. Kram!

   Linda 2015-09-09 08:28:00
   Svara
 • Jag har själv haft en grymt jobbig sommar men blir alltid glad av att gå in på din blogg, se dig på snapchat och se när du uppdaterar instagram! Kanske en liten tröst i misären 🙂

  Nelly 2015-09-08 18:26:22
  Svara
 • Tycker du har den bästa bloggen <3 krya på dig & strunta i dumma kommentarer. Kram på dig

  Hanna 2015-09-08 16:54:13
  Svara
 • Du är bäst Dasha! Strunta i alla dumma avundsjuka kommentarer. All kärlek till dig!

  Ellen 2015-09-08 16:32:17
  Svara
 • KRAM DASHA. Vem bryr sig om du har samarbeten, folk är så jävla trött och avundsjuka men bry dig inte om dom, vi är många som älskar dig <3

  Maggie 2015-09-08 16:07:13
  Svara
 • Vem här inne vet på riktigt huruvida Dasha älskar Naturdiet eller inte? Alltså for real? Det gör ju bara Dasha. Och smaken är som baken. Det finns värre saker att reflektera över än om Dasha skrev ett genuint hyllande inlägg till ett sorts mellanmål eller inte. You aint know sh*t people.

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2015-09-08 15:38:10 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Hoppas det blir bättre snart! Vill bara säga att du är så inspirerande och heja dig 🙂

  Madeleine 2015-09-08 15:12:14
  Svara
 • Så som jag ser det är det HELT omöjligt för Dasha att göra rätt här enligt många av er! Kommer det ett reklaminlägg helt random som inte stämmer med dashas personlighet (vad ni nu vet om den) så blir vissa av er helt galna. När hon istället väljer produkter som är mer ”hon” & som rimmar med hennes intressen för att sedan nämna att produkten som hon gillar så mycket har hon även ett samarbete med blir ni ju också helt galna & känner er sååå LURADE. Ärligt skärp er nån jävla gång annars har ni snart ingen blogg att läsa!

  MiL 2015-09-08 15:03:17
  Svara
 • Men herregud bara för att det är ett samarbete måste väl dina läsare få ifrågasätta produkten och ditt sätt att skriva om den?!

  Mia 2015-09-08 14:36:32
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Precis, alla har rätt till en åsikt och nu när vi som läsare faktiskt stod på oss och ifrågasatte detta samarbete så är det kritik värd att ta del av? Nu vet du ju att detta är något som inte går hem hos ”oss”. Men är det en produkt som du står för så hade jag gärna sett att du försvarar den och dig själv i ett nytt inlägg, för hade du stått på dig och försvarat samarbetet hade det känts SÅ mycket mer äkta. Annars gillar jag dig, du är en sjukt grym och härlig tjej!

   Tilda 2015-09-08 19:33:04
   Svara
 • Heja dig och din blogg!

  Jennifer 2015-09-08 14:21:10
  Svara
 • DU ÄR BÄST!! Att folk inte förstår hur branschen fungerar är upp till dem. Fortsätt som vanligt så står jag på din sida <3

  Karro 2015-09-08 14:08:21
  Svara
 • Du är bäst Daska, och min inspirationskälla. I. LOVE. YOU!!! Men jag undrar, är du och din pojkvän fortfarande tillsammans?
  puss och kram

  ebba 2015-09-08 14:04:17
  Svara
 • Jag kommenterade inte förra inlägget för jag kände att jag inte hade något positivt och säga, men någon kommentar där under speglade säkert min tanke när jag scrollade förbi det. Som många andra påpekat är det diskrepansen mellan den läsarna känner dig som från bloggen och reklaminläggets ton och överdrivna hyllande som blir, faktiskt, provocerande. Jag i egenskap av läsare tycker reklaminlägg är högst förståeligt, klar att du ska ha betalt för att driva den här bloggen, för du gör det väldigt bra! 🙂 Men jag tror att det gynnar dig så länge dina samarbetspartners går i linje med din uppfattade personlighet, för folk ger dig trots allt klick när de läser här, och en kan känna sig ”lurad” etc. när något så abrupt bryter mot det övriga innehållet. Så jag tycker det finns en poäng med folks kritik, men, jag tycker inte du ska ta åt dig av den mer än på ett konstruktivt sätt. Hoppas dagen blir bättre snart, du är grym! 🙂

  Emma 2015-09-08 13:44:54
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Bra skrivet! Precis så känner jag också. Har absolut inget emot att Dasha har samarbeten och tjänar pengar på bloggen – det är ett jobb och det ska såklart ge en inkomst – men när det känns ’falskt’ (dvs. inte Dasha) så blir det så fel. Jag tror det är det folk menar med ’köpt’, inte att de har något emot samarbeten i allmänhet.

   Linda 2015-09-08 14:37:17
   Svara
 • <3

  PS Tycker du har strålat som FAN på alla bilder jag sett överallt på dig de senate veckorna, ett riktigt amazing glow över hela dig DS

  Alex 2015-09-08 13:40:32
  Svara
 • Cheer up! Jag är helt med på att ”du är köpt” är lite väl rått. Men det kanske är bra att få sig en tankeställare iallafall. Man som läsare ser upp till dig och tror på det du skriver och sen ena veckan varnar du oss för ”hälsodrycker” som inte är så hälsosamma och nästa tipsar du om Naturdiet. Man vet liksom inte om något ni någonsin tipsar om är bra då.

  Ida 2015-09-08 13:38:22
  Svara
 • Fina Dasha! Ta ingen skit. Jag rekommenderar att du äter skivad kiwi som du doppar i smält mjölkchoklad. Det gottade jag mig med igår när jag var nere och gjorde susen. Kram!

  Elisabeth 2015-09-08 13:37:59
  Svara
 • Vill 1. Skicka en styrkekram till dig. Rekommenderar en kväll med en serie som gör att huvudet får vila, som gossip girl, new girl, OC eller Sex and the City. 2. Det är fler kvinnor än män som bloggar. Män har aldrig skämts för att ta betalt någonsin och därför lever vi i det samhälle vi gör. Det står klart och tydligt att det är ett samarbete, det är din blogg. Som kvinna ska du ALDRIG skämmas för att ta betalt, för vi har tyvärr långt kvar till lika löner och lika villkor. 3. Sorry för utbrott hehe blir bara galen på att det klagas så mycket på detta fenomen. Kämpa du är grym <3 4. Alla ni andra som klagar tsss ni kan själva skriva en blogg utan att ta betalt för att upptäcka att det tar mycket tid. All kreativitet ska uppmuntras och då måste man hitta former för betalning 🙂

  Kristina 2015-09-08 13:34:13
  Svara
 • Kämpa! Strunta i alla töntar som måste störa sig på minsta lilla sak. Du är bäst, glöm inte det 🙂

  Sara 2015-09-08 13:29:46
  Svara
 • Du gör rätt! Hoppas du blir frisk snart. Har precis kommit ifrån samma sjuka, det blir bättre!

  Elin 2015-09-08 13:28:39
  Svara
 • styrke Dasha!! du er fab!! :*** love fra Norge

  Guro 2015-09-08 13:21:46 http://www.foreverguro.blogg.no
  Svara
 • Jag förstår att man måste få in reklampengar, det tror jag vi alla gör, men när reklamen blir väldigt hyllande utan att det känns trovärdigt så blir det fel. Tycker jag. Tänk på kritiken istället och gör om/gör bättre nästa gång. Man kan ha samarbeten där man håller sig neutral till produkter man inte är superentusiastisk till men informerar om att ”vi har ett samarbete med xx nu – här kan ni tävla och vinna xx”. Men att låtsas älska något lyser igenom och det var därifrån kritiken kom. Man måste få kritisera också – tror även att företagen ni samarbetar med vinner på det. De vill ju sälja och den här reklamen gick uppenbarligen inte hem. Kram! 🙂

  Linda 2015-09-08 13:19:35
  Svara
 • Jag är på ditt lag!

  Steffi 2015-09-08 13:01:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!