Rabatt på Laserfiffi, IPL hårborttagning.

Då var det dags för Laserfiffi igen. Fick en fråga häromveckan hur det gått med mina IPL hårborttagningsbehandlingar. Och det har gått bra. Men haft tre månaders uppehåll eftersom att jag varit brun. Och man får inte göra behandlingen när man är brun. Totalt har jag nog gjort fem eller sex behandlingar. Och har kanske tre-fyra kvar. Man vet inte riktigt hur många behandlingar som krävs eftersom allas hårväxt är olika men mellan fem till tio behandlingar säger Tess till mig.

Jag lasrar bort håret i armhålorna och bikinin. Och det gör ont. Det känns som om någon piskar slash bränner dig där hon ”skjuter” med lasern. MEN. Det är en smärta i en sekund. Den försvinner på en gång efteråt. Det gör inte ont efteråt och hela bikiniområdet och armhålorna tar mig totalt tio minuter. Skulle säkert gå snabbare om det var någon annan som var patient än mig eftersom jag behöver pauser att hyperventilera. Så det går egentligen ganska snabbt. Ska även tillägga att mina andra vänner som gör detta (MÅNGA som hoppat på laserfiffi-tåget efter att de sett mitt resultat) inte tycker det gör lika ont som jag tycker. Jag har låg smärtgräns…

Just nu erbjuder Tess på SPABYUS (mitt på Östermalm) 20% på alla IPL hårborttagningsbehandlingar om ni uppger mitt namn vid bokningen. Och ni får 20% på så många behandlingar ni betalar för. Gäller September ut.

Läs mer om IPL och priser här.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!