De mest skonsammaste extensions, Hairtalk.

Nu går man i förändringens tider. Hehe klassiskt när man blivit singel va. Men istället för att göra något dumt som att färga håret brunt så satte jag i löshår. Jag hade ju det för några år sedan och ÄLSKAR det något otroligt eftersom mitt egna hår inte vill växa längre än till axlarna tyvärr. Men dessvärre slet de förra extensions på tok för mycket på mitt hår… Men dessa från Hairtalk ska tydligen inte slita något alls. Och man återanvänder håret varje gång. Det blir inte slitet och dåligt.

Sedan vet jag att ni kommer fråga vad det kostar och det beror givetvis på hur mycket hår man stoppar in. Mitt hår tillsammans med isättning (som jag givetvis gjorde hos Gabbi på Bangerhead) kostar 6500kr. Nästa gång betalar man alltså bara för isättning vilket är ca 1500kr. Och tror man kunde ha detta i åtta veckor. Jag är så otroligt nöjd. Gått och speglat och tittat mig i spegeln hela dagen idag.

Efter frisörbesöket besökte jag Italiano med April och Harley och deras mammor. Jag ska vara barnvakt åt Harley hela helgen och vi har så mycket mys inplanerat.Klänning från Wolford.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!