Att bo i ett vitt hem.

 

Jag går mest runt och testar och fotar med min nya kamera. Så himla nöjd. Ska bli riktigt roligt att börja fota igen. Så här såg vi ut när vi kom hem från fotbollen och bytte om till vanliga kläder precis. Det är riktigt gulligt att se treåringar spela fotboll. Det är mycket mer lek än riktigt spelade men de är otroligt gulliga. Ni ska få se (har uppenbarligen fotat allting under helgen med kameran).

En annan rolig sak vi haft för oss under helgen är Harley som varje gång jag säger att han ska tvätta händerna frågar ”Men varför?”. Och i mitt hem blir det en hel del tvättande, efter toabesök, när man ätit kladdiga saker (typ allt han äter blir av någon anledning kladdigt) och när man hjälpt till att laga mat osv osv osv.

Så nu har jag slutat förklara om basilusker och svara bara:
– För att Dasha har ett väldigt vitt hem, förlåt.
Och eftersom att han är världens gulligaste så svarar han varje gång:
– Det göööör inget, Dada.

P1150334P1150336 P1150337

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!